Божино
4815162342
Aјде живо Историја 5ка, уште Приватно Право понеделник полагам и ајт.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Алал да ви е, ја уште ни еден не сум полагала, ќе се мачам до 30јуни, а бај д веј никој професор не давал апсолутно ништо да се препишетака што ми останува да учам и да се надевам дека прашањата ќе бидат лесни.
Ако има некој од тука што полагал информатика да ми каже како оди полагањето во вашите школи, од што се состои тестот(теоретски практичен дел и сл)
Теоретски дел 30 минути, 2 часа практичен дел. Теоретскиот лесно го поминаја другарите мои, но на практичниот се пожалија дека немало време. Биле 6 вежби, не многу тешки, ама обемни
Филозофија петка.
Информатика денеска полагав,очекувам петка.
и крај со средното школо.![]()
И чисто информативно, на оние последни текстови од тестот по македонски јазик се признавани само кратки одговори, кој одговарал со цели реченици нема да добие поени...
Хахаха од каде ова? До лани бараа целосни реченици...И чисто информативно, на оние последни текстови од тестот по македонски јазик се признавани само кратки одговори, кој одговарал со цели реченици нема да добие поени...
Хахаха од каде ова? До лани бараа целосни реченици...
Хахаха од каде ова? До лани бараа целосни реченици...
Класната и оваа година е во оценувачи, и така не' извести денес ... Глупа работа !!
Колку што знам секогаш бараат кратки одговори, конкретни без заобиколување, за да се увериш погледни го клучот од претходните години