Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Сега моментално можете без проблем да си ги проверите резултатите.. Кај мене барем лесно и брзо оде за разлика од прегеска.. :)
--- надополнето: 11 јули 2012 во 00:11 ---
Англиски истиот перцентилен ранг го имам и јас! И уште еден школски. 3ца сме сега за сега :pos:
Не стварно незнам, како е можно вака.
Можно е, исто и јас имам со 2ца ист просек. Хм само чудно ми е што не се разликува ни за 1% :) Валјда исто поени имаме

Предмет: Македонски Јазик и Литература
Оцена: 4
Перцентили: 80,8
Предмет: Англиски Јазик
Оцена: 5
Перцентили: 92,00
:cool::cool:
Everything went better than expected :D :D

не треба да има празно место после податокот.. мене тоа ми правеше проблем, видете и кај вас да не е истото :)
нема што не пробав џабе.. никако да дојдам до резултат... или е погрешно заведен или незнам шо е работа

да не бидам покус, како шо и предвидов...

македонски јазик и литература 4 83,83
англиски јазик 5 94,55

Македонски 5
Англиски 4
интерните 5
Треба да сум задоволна, знам, ама четворката англиски ми боде очите.

Ајде да прашам белким вие тука повеќе знаете ..
Сведителствава што ако неможеш да ги најдеш како да извадам нови ? Само од прва ми е тука, за 2 и 3та ги нема ..

^ мер не ги предаде сите 4 во школото, без тие немаш диплома..

Никој ги нема предадено од кај нас.. еве сеа ми кажаа 3 (4та нели новото) биле нашколо. Значи ми фали само од 2ра, ме интересира која е процедурата да ми издадат ново, да си средам на време да не трчам после во август пред уписите.

хмм па излгеда не било морално.. јас така мислев, иначе за ново ќе си одиш до школото и ќе ти извадат за неколку дена и ќе си платиш 200 ден отприлика

Booooo katastrofa .... jas na site im kazuvav , i na kraj jas poslabo od site .... :mad::mad::mad::mad::mad:

Македонски 5 со 95,54​
Англиски 5 со 95,95​
Вкупно со се перцентили и со успехот од сите години и успехот од екстерни и интерни предмети и проектна задача имам 99,149 поени.​

Мкд : 4
Анг : 4

Интерните : 4 и 5

Проектна : 4

Се на се задоволен сум од мене,иако можеше и подобро.

па да ти ебам ова матурата
59 % е исто со 86 % по Македонски
60 % е исто со 85 % по Англиски
па после ќе ми речел некој објективно е и квалитетно
:mad:

ПУ ДА ТИ ЕБАМ !

МАКЕДОНСКИ 3 АНГЛИСКИ 2 .....ЦЦЦЦЦЦЦ...........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom