Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
За приговор дали треба да се оди Скопје или не ?!
И нешто повеќе за приговорот, ако може...
:)

За приговор дали треба да се оди Скопје или не ?!
И нешто повеќе за приговорот, ако може...
:)
на училиште ќе ти кажат..оди распрашај се

македонски јазик и литература 5 96,85
математика-основно ниво 5 98,15
--- надополнето: 11 јули 2012 во 09:57 ---

Па тоа зависи од севкупниот score што го имаш, односно од отценките кои си ги имал во сведителство изминатите четири години, интерните проектната и на крај зависи од конкуренцијата... Најдобро да провериш колку поени имаш на калкулаторот и после да споредиш со уписите минатата година.
абе одлична сум сите 4 години и информатика и географија ми беа интерни положив со 5. а и проектната ми бесе информатика и таа со 5. само мислев оваа 3кава да не смета нешто :(

абе одлична сум сите 4 години и информатика и географија ми беа интерни положив со 5. а и проектната ми бесе информатика и таа со 5. само мислев оваа 3кава да не смета нешто :(

Епа провери на овој калкулатор http://join.finki.ukim.mk/Calculator.aspx колку ти е score-то од целосната матура... Мислам дека ако имаш над 90 поени не би требало да имаш проблеми....

само внимавајте со калкулаторот
има 2 калулатори
1. Со соодветни предмети
2. Со несоодветни предмети

само внимавајте со калкулаторот
има 2 калулатори
1. Со соодветни предмети
2. Со несоодветни предмети
па информатика и географија... валда се соодветни :(

Јас планирам, на КНИ, ама одкога fail-нав на матурава, ќе видиме дали тој смер или МТ, а евентуално и ИКИ...

Многу матуранти се заинтересирани за ФИНКИ а? :) Иначе и јас планирам да се запишам на КНИ па поздрав до сите мои идни колеги :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom