Матура

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.126
Поени од реакции
8.073
Македонски 86 % 4ка
Англиски 85 % 4ка
исто по двата...криво мие...барем едната 5ка да ми беше

Член од
28 октомври 2011
Мислења
97
Поени од реакции
140
Му се чудам на оково шо ги гледа овие оценки :)

D

dystopian

Гостин
македонски јазик и литература 3 50,73
англиски јазик 5 98,96

Македонски срамота :S

К

командо

Гостин
катастрофа/ англиски подобро од македонски -.-

сепак, во однос на вложено-добиено... супер е :D

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
дечки ај бе еднои прашање... гледам за брат и на девојката резултати ама цело време ми дава грешка... точно пишувам и име и презиме и година значи секој податок е точен а сепак добивам
Внесените податоци не се пронајдени. Ве молиме, обидете се повторно.
има ли врска мала буква голема буква едно друго трето... ?

К

командо

Гостин
дечки ај бе еднои прашање... гледам за брат и на девојката резултати ама цело време ми дава грешка... точно пишувам и име и презиме и година значи секој податок е точен а сепак добивам
Исто и на другар му вика... до нивниот систем е.

Член од
11 јуни 2012
Мислења
19
Поени од реакции
2
добро е конечно Македонски 4 86.67. МАтематика 5 85.57

Член од
3 октомври 2011
Мислења
167
Поени од реакции
78
Ухууу 4ки и двете.
Македонски - 4ка со 62,33 перцентили, а англиски - 4ка со 81,34 перцентили.
Македонски очекував помалку, а англиски повеќе, ама ајде супер е и вака, важно мама по дома се радува :pos: .
Ме буни само што со еден школски имаме ист перцентилен ранг англиски.

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
македонски јазик и литература 5 98,05 :vozbud:
англиски јазик 4 81,34;)

Член од
3 октомври 2011
Мислења
167
Поени од реакции
78
македонски јазик и литература 5 98,05 :vozbud:
англиски јазик 4 81,34;)
Англиски истиот перцентилен ранг го имам и јас! И уште еден школски. 3ца сме сега за сега :pos:
Не стварно незнам, како е можно вака.

М

Мартин`

Гостин
Англиски истиот перцентилен ранг го имам и јас! И уште еден школски. 3ца сме сега за сега :pos:
Не стварно незнам, како е можно вака.
А зошто не би било можно, имате ист број на поени едноставно е. А сигурно и школскиот седел блиску до тебе :icon_mrgr: инаку дефинитивно послаби резултати годинава, тие што минеа сите 4 години со сите петки сега послаби резултати од мене ..

Член од
2 јуни 2012
Мислења
43
Поени од реакции
7
Исто и на другар му вика... до нивниот систем е.
не треба да има празно место после податокот.. мене тоа ми правеше проблем, видете и кај вас да не е истото :)

Член од
3 октомври 2011
Мислења
167
Поени од реакции
78
А зошто не би било можно, имате ист број на поени едноставно е. А сигурно и школскиот седел блиску до тебе :icon_mrgr: инаку дефинитивно послаби резултати годинава, тие што минеа сите 4 години со сите петки сега послаби резултати од мене ..
Mислев дека перцентилите не би требало да бидат исти. Нели покажува од колку ученици си подобар. Океј, грешка сум значи. Иначе не, во различни училници бевме. Сфаќам како полицаец бај д веј :pos:

А на една школска, која нема појма англиски и го издиктирав цел тест, значи се исто ни беше освен писмото и есејот, а она има 2ка :eek: Или мноооооогу ме извлекле есејот и писмото или она грешно пишувала или треба да приговара :icon_lol:

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Mислев дека перцентилите не би требало да бидат исти. Нели покажува од колку ученици си подобар. Океј, грешка сум значи. Иначе не, во различни училници бевме. Сфаќам како полицаец бај д веј :pos:

А на една школска, која нема појма англиски и го издиктирав цел тест, значи се исто ни беше освен писмото и есејот, а она има 2ка :eek: Или мноооооогу ме извлекле есејот и писмото или она грешно пишувала или треба да приговара :icon_lol:
есејот и писмото ти се 50% од тестот англиски затоа има 2ка она

Kajgana Shop

На врв Bottom