Исто и на другар му вика... до нивниот систем е.дечки ај бе еднои прашање... гледам за брат и на девојката резултати ама цело време ми дава грешка... точно пишувам и име и презиме и година значи секој податок е точен а сепак добивам
Внесените податоци не се пронајдени. Ве молиме, обидете се повторно.има ли врска мала буква голема буква едно друго трето... ?
Англиски истиот перцентилен ранг го имам и јас! И уште еден школски. 3ца сме сега за сегамакедонски јазик и литература 5 98,05 англиски јазик 4 81,34
А зошто не би било можно, имате ист број на поени едноставно е. А сигурно и школскиот седел блиску до тебе инаку дефинитивно послаби резултати годинава, тие што минеа сите 4 години со сите петки сега послаби резултати од мене ..Англиски истиот перцентилен ранг го имам и јас! И уште еден школски. 3ца сме сега за сега
Не стварно незнам, како е можно вака.
дечки ај бе еднои прашање... гледам за брат и на девојката резултати ама цело време ми дава грешка... точно пишувам и име и презиме и година значи секој податок е точен а сепак добивам
Внесените податоци не се пронајдени. Ве молиме, обидете се повторно.има ли врска мала буква голема буква едно друго трето... ?
не треба да има празно место после податокот.. мене тоа ми правеше проблем, видете и кај вас да не е истотоИсто и на другар му вика... до нивниот систем е.
Mислев дека перцентилите не би требало да бидат исти. Нели покажува од колку ученици си подобар. Океј, грешка сум значи. Иначе не, во различни училници бевме. Сфаќам како полицаец бај д вејА зошто не би било можно, имате ист број на поени едноставно е. А сигурно и школскиот седел блиску до тебе инаку дефинитивно послаби резултати годинава, тие што минеа сите 4 години со сите петки сега послаби резултати од мене ..
есејот и писмото ти се 50% од тестот англиски затоа има 2ка онаMислев дека перцентилите не би требало да бидат исти. Нели покажува од колку ученици си подобар. Океј, грешка сум значи. Иначе не, во различни училници бевме. Сфаќам како полицаец бај д веј
А на една школска, која нема појма англиски и го издиктирав цел тест, значи се исто ни беше освен писмото и есејот, а она има 2ка Или мноооооогу ме извлекле есејот и писмото или она грешно пишувала или треба да приговара