Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде ајде пријателче без гајле, ќе биде. Нема паѓање.

А иначе да се плаќа.
Па добро бе и од то пари ќе прат?
Шо ќе беше во ова државата се за пари. Нека дат потешки тестој и нема да падниме :tapp:

Шо ќе беше во ова државата се за пари. Нека дат потешки тестој и нема да падниме :tapp:

Еххххх тоа е брате, во таква држава живееме.

Не се секирајте, испаничени сте од клучов :) Имате пројдено ;) :)

Не се секирајте, испаничени сте од клучов :) Имате пројдено ;) :)

Дај боже да е така.
Иначе се откажав од гледањето на клучот, колку повеќе гледам толку повеќе пропаѓам.

Во дилема сум дали да глеам у клучот или не, ама сепак изглеа нема да го видам дури не си ги видам резултатите. Ако го отворам сега клучот до четврток нема спиење, а таман си се смирив се така да ќе почекам со клучот :D

Не се плаќа за полагање во август, 1000 денари се плаќа за увид и ако погрешиле ви ги враќаат парите, ако не - ништо.

Леле околу 20тина грешни прашања македонски имам секако :facepalm:. Дај Боже на есејот да ги имам скоро сите можни бодови оти може и до двојче да стигнам:pos:.

Иначе, да, 1000та е за да ви го прегледаат тестот повторно, ако мислите дека имало некоја грешка при прегледувањето.

Во дилема сум дали да глеам у клучот или не, ама сепак изглеа нема да го видам дури не си ги видам резултатите. Ако го отворам сега клучот до четврток нема спиење, а таман си се смирив се така да ќе почекам со клучот :D

Гледај го па и ти, ионака тешко дека памтиш на сите што си заокружил/пишал или препишал :D а јас само се надевам дека есејот исполнил минимум реченици што се потребни, зошто се изнервирав се здрвив седејки 3 саати и ме мрзеше да бројам си отидов.

Леле околу 20тина грешни прашања македонски имам секако :facepalm:. Дај Боже на есејот да ги имам скоро сите можни бодови оти може и до двојче да стигнам:pos:.

Иначе, да, 1000та е за да ви го прегледаат тестот повторно, ако мислите дека имало некоја грешка при прегледувањето.

А ти ќе имаш можност да го погледнеш тестот ?

Гледај го па и ти, ионака тешко дека памтиш на сите што си заокружил/пишал или препишал :D а јас само се надевам дека есејот исполнил минимум реченици што се потребни, зошто се изнервирав се здрвив седејки 3 саати и ме мрзеше да бројам си отидов.
Абе знам дека нешто иам заборавено од тоа како сум напишал/заокружил ама пак ќе се туфкам цело време ова така ли го напишав или вака го напишав, а ова ли го заокружив или грешно ми е... затоа подобро да си чекам до резултатите па после ќе си глеам клучови колку сакам :D

море машко ако не се плајча жалба ( шо ти овозможува наново да ти се прегледа тесто и мислам ти да си го видиш) тогаш во цела држава сите че поднесуваја жалби и хаос че настанеше..

Ја типувам на четворче македонски, и петче англиски. :rolleyes:
Иако ништо чудно грешка да мислам, бидејќи не ги памтам сите одговори, ама такво чувство имам. :D Се надевам дека нема да грешам :)

Ја типувам на четворче македонски, и петче англиски. :rolleyes:
Иако ништо чудно грешка да мислам, бидејќи не ги памтам сите одговори, ама такво чувство имам. :D Се надевам дека нема да грешам :)
Па пријателе и мене ми се влеа некоја надеж кога прочитав дека оценките не отстапувале од тие што им ги дале професорите на учениците на крајот од учебната година.

Јас имав 4 - рка Македонски на крајот така да дај боже !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom