Матура

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ајде ајде пријателче без гајле, ќе биде. Нема паѓање.

А иначе да се плаќа.
Па добро бе и од то пари ќе прат?
Шо ќе беше во ова државата се за пари. Нека дат потешки тестој и нема да падниме :tapp:

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Шо ќе беше во ова државата се за пари. Нека дат потешки тестој и нема да падниме :tapp:
Еххххх тоа е брате, во таква држава живееме.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не се секирајте, испаничени сте од клучов :) Имате пројдено ;) :)

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Не се секирајте, испаничени сте од клучов :) Имате пројдено ;) :)
Дај боже да е така.
Иначе се откажав од гледањето на клучот, колку повеќе гледам толку повеќе пропаѓам.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Во дилема сум дали да глеам у клучот или не, ама сепак изглеа нема да го видам дури не си ги видам резултатите. Ако го отворам сега клучот до четврток нема спиење, а таман си се смирив се така да ќе почекам со клучот :D

Г

Грејвдигер

Гостин
Не се плаќа за полагање во август, 1000 денари се плаќа за увид и ако погрешиле ви ги враќаат парите, ако не - ништо.

Член од
3 октомври 2011
Мислења
167
Поени од реакции
78
Леле околу 20тина грешни прашања македонски имам секако :facepalm:. Дај Боже на есејот да ги имам скоро сите можни бодови оти може и до двојче да стигнам:pos:.

Иначе, да, 1000та е за да ви го прегледаат тестот повторно, ако мислите дека имало некоја грешка при прегледувањето.

М

Мартин`

Гостин
Во дилема сум дали да глеам у клучот или не, ама сепак изглеа нема да го видам дури не си ги видам резултатите. Ако го отворам сега клучот до четврток нема спиење, а таман си се смирив се така да ќе почекам со клучот :D
Гледај го па и ти, ионака тешко дека памтиш на сите што си заокружил/пишал или препишал :D а јас само се надевам дека есејот исполнил минимум реченици што се потребни, зошто се изнервирав се здрвив седејки 3 саати и ме мрзеше да бројам си отидов.

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Леле околу 20тина грешни прашања македонски имам секако :facepalm:. Дај Боже на есејот да ги имам скоро сите можни бодови оти може и до двојче да стигнам:pos:.

Иначе, да, 1000та е за да ви го прегледаат тестот повторно, ако мислите дека имало некоја грешка при прегледувањето.
А ти ќе имаш можност да го погледнеш тестот ?

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Гледај го па и ти, ионака тешко дека памтиш на сите што си заокружил/пишал или препишал :D а јас само се надевам дека есејот исполнил минимум реченици што се потребни, зошто се изнервирав се здрвив седејки 3 саати и ме мрзеше да бројам си отидов.
Абе знам дека нешто иам заборавено од тоа како сум напишал/заокружил ама пак ќе се туфкам цело време ова така ли го напишав или вака го напишав, а ова ли го заокружив или грешно ми е... затоа подобро да си чекам до резултатите па после ќе си глеам клучови колку сакам :D

Член од
5 декември 2009
Мислења
439
Поени од реакции
66
море машко ако не се плајча жалба ( шо ти овозможува наново да ти се прегледа тесто и мислам ти да си го видиш) тогаш во цела држава сите че поднесуваја жалби и хаос че настанеше..

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Ја типувам на четворче македонски, и петче англиски. :rolleyes:
Иако ништо чудно грешка да мислам, бидејќи не ги памтам сите одговори, ама такво чувство имам. :D Се надевам дека нема да грешам :)

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Ја типувам на четворче македонски, и петче англиски. :rolleyes:
Иако ништо чудно грешка да мислам, бидејќи не ги памтам сите одговори, ама такво чувство имам. :D Се надевам дека нема да грешам :)
Па пријателе и мене ми се влеа некоја надеж кога прочитав дека оценките не отстапувале од тие што им ги дале професорите на учениците на крајот од учебната година.

Јас имав 4 - рка Македонски на крајот така да дај боже !

Kajgana Shop

На врв Bottom