Epics™
Академски граѓанин
- Член од
- 29 септември 2011
- Мислења
- 1.590
- Поени од реакции
- 3.891
Верувај не сакаш.Богами не би сакал да сум во кожа на тие што им зависи уписот од оценкиве од екстерниов дел.
Тоа е.
Верувај не сакаш.Богами не би сакал да сум во кожа на тие што им зависи уписот од оценкиве од екстерниов дел.
Па добро бе и од то пари ќе прат?Ајде ајде пријателче без гајле, ќе биде. Нема паѓање.
А иначе да се плаќа.
Еххххх тоа е брате, во таква држава живееме.Па добро бе и од то пари ќе прат?
Шо ќе беше во ова државата се за пари. Нека дат потешки тестој и нема да падниме
Дај боже да е така.Не се секирајте, испаничени сте од клучов Имате пројдено
Гледај го па и ти, ионака тешко дека памтиш на сите што си заокружил/пишал или препишал а јас само се надевам дека есејот исполнил минимум реченици што се потребни, зошто се изнервирав се здрвив седејки 3 саати и ме мрзеше да бројам си отидов.Во дилема сум дали да глеам у клучот или не, ама сепак изглеа нема да го видам дури не си ги видам резултатите. Ако го отворам сега клучот до четврток нема спиење, а таман си се смирив се така да ќе почекам со клучот
А ти ќе имаш можност да го погледнеш тестот ?Леле околу 20тина грешни прашања македонски имам секако . Дај Боже на есејот да ги имам скоро сите можни бодови оти може и до двојче да стигнам.
Иначе, да, 1000та е за да ви го прегледаат тестот повторно, ако мислите дека имало некоја грешка при прегледувањето.
Најверојатно. Како иначе ќе поднесуваш молба/жалба, како и да се вика тоа што се поднесува.А ти ќе имаш можност да го погледнеш тестот ?
Абе знам дека нешто иам заборавено од тоа како сум напишал/заокружил ама пак ќе се туфкам цело време ова така ли го напишав или вака го напишав, а ова ли го заокружив или грешно ми е... затоа подобро да си чекам до резултатите па после ќе си глеам клучови колку сакамГледај го па и ти, ионака тешко дека памтиш на сите што си заокружил/пишал или препишал а јас само се надевам дека есејот исполнил минимум реченици што се потребни, зошто се изнервирав се здрвив седејки 3 саати и ме мрзеше да бројам си отидов.
море машко ако не се плајча жалба ( шо ти овозможува наново да ти се прегледа тесто и мислам ти да си го видиш) тогаш во цела држава сите че поднесуваја жалби и хаос че настанеше..Па добро бе и од то пари ќе прат?
Шо ќе беше во ова државата се за пари. Нека дат потешки тестој и нема да падниме
Па пријателе и мене ми се влеа некоја надеж кога прочитав дека оценките не отстапувале од тие што им ги дале професорите на учениците на крајот од учебната година.Ја типувам на четворче македонски, и петче англиски.
Иако ништо чудно грешка да мислам, бидејќи не ги памтам сите одговори, ама такво чувство имам. Се надевам дека нема да грешам