Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
А да искочите од дома, да си пуштите филмче, било што нешто? И така последно нормално лето ви е ова.

И не можат сега да го објават клучот зошто уште знаете што сте заокружиле, да подзаборавите малку, ќе го објават па за да приговарате после.

А да искочите од дома, да си пуштите филмче, било што нешто? И така последно нормално лето ви е ова.

Ќе биде нормалн олето , само нека минат интерниве :) .

А кое е прашањето за дијалог? ... ако се сеќава некој ден.:)

нешто беше .. во која форма е извадокот на О писменех... или делото О писменех и имаше понудено НАРАЦИЈА МОНОЛОГ и ДИЈАЛОГ

Епа монолог е бе. Или глуп сум може, шознам.:D

и јас напишав монолог ама ако се зборувало за делото има смисла да е дијалог.. пошто е расправа опомеѓу црноризец и тријазичните.. тие поставуваат прашања а црноризец одговара ..

и јас напишав монолог ама ако се зборувало за делото има смисла да е дијалог.. пошто е расправа опомеѓу црноризец и тријазичните.. тие поставуваат прашања а црноризец одговара ..
Ама стилската фигура е антитеза, шо треба да е монолог.

А на горио имам напишано Семеен психолошки реалистичен социјален роман... ке ми се признаи?

Новорегистрирани, има еден член тука, Боби[Мкд], тој го има клучот по македонски, пишете му ПП за да ви го прати, ама еден по еден пишете му, зошто не знам дали ќе е легално да го стави тој документ на темава. Нека ви го праќа на еден по еден најдобро.

Интерниов беше заебанција, веќе сум дома :) Препорака - не учете за интерни (си знам сеа јас за среда xD)

Новорегистрирани, има еден член тука, Боби[Мкд], тој го има клучот по македонски, пишете му ПП за да ви го прати, ама еден по еден пишете му, зошто не знам дали ќе е легално да го стави тој документ на темава. Нека ви го праќа на еден по еден најдобро.
Не ги лажи бе, легално е.

Еве го клучот и не ми пишите милијарда пораки.

test2key.jpg

Шо е воа вакво или не е воа или ја сум глупа. или слепа.. едно ќе да е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom