Матура

Член од
15 јуни 2011
Мислења
10
Поени од реакции
2
иначе ај и ја малку да се позанимавам со овие англиски шо ги бараа прашањата......Еве вака, за тие поупорните,шо останавте цела вечер....кој игра eRepublik, нека побара во весниците таму, сега излезена вест со наслов " angliski matura" ....веродостојни се 100% плус таму го имате речиси цел тест.....значи треба да бидите регистрирани на играва за да видите....кој не е нека се регистрира еве http://www.erepublik.com/en/referrer/AleksandarMojsoski потоа во News Categories че си одберите Social interactions and entertainment ќе одберет newest и ќе ја најдете статијата....ај сеа GOOD LUCK ( белким до толку ќе ме разберите :p ) I'M OFF TO BED !!!
--- надополнето: Jun 16, 2011 1:59 AM ---

ете ја што успеав да напишам за 5минути :) :p
samo newest kaj da go najdam igram ja igrata inace :D

Член од
22 септември 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
Не знам оти ги акате децава само.. Ако веќе гледате дека нешто им значи, барем не ги зае*авајте.. нема смисла...

Член од
15 јуни 2011
Мислења
10
Поени од реакции
2
а француски нестоооооооо? некој линк
Душичка
--- надополнето: Jun 16, 2011 2:20 AM ---
Не знам оти ги акате децава само.. Ако веќе гледате дека нешто им значи, барем не ги зае*авајте.. нема смисла...
кој чека ке дочека јас богами дочекав :D

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.711
Поени од реакции
12.710
ете eli4kaaa и Faca -_- нека кажат...и крајно време да одам да спијам :)

Член од
22 септември 2009
Мислења
2
Поени од реакции
0
Шо дочека? Цел ден се зезаат со децата, а сите минеле низ тоа и знаат колку им значи. глупости тешки.

Член од
15 јуни 2011
Мислења
10
Поени од реакции
2
Шо дочека? Цел ден се зезаат со децата, а сите минеле низ тоа и знаат колку им значи. глупости тешки.
цел ден си се вежбам и си пишувам есеи ако ништо друго можеа да потражат есеи на google, google се знае на секоа тема можеа да најдат есеј ...

Член од
15 јуни 2011
Мислења
386
Поени од реакции
98
за македонски имах малку паника ама сепак бех присебна а за англиски не сам се замарала ништо оти знам дека за еден ден ништо нема да направам шо е научено досега научено е колку разберам толку :)

Член од
15 јуни 2011
Мислења
4
Поени од реакции
1
ako ima nekoj seuste online i ja dobi temata, neka pise barem vo inbox !:))
--- надополнето: Jun 16, 2011 3:52 AM ---
ako ima nekoj seuste online i ja dobi temata, neka pise barem vo inbox !:))
--- надополнето: Jun 16, 2011 3:53 AM ---
ako nekoj e online seuste i ja ima temata ang neka pise vo inbox pls :p

Член од
18 јули 2008
Мислења
479
Поени од реакции
140
Колку поени треба за прелазна оценка, :D ??

ChocoJunkie

The dutchess
Член од
15 јуни 2011
Мислења
4
Поени од реакции
1
Wakey, wakey матурантчиња... Има бе некој што преспал матура?:eek:
Ајде нека е со лесно денов, шутнете бокал вода на излагање!:D Или нешто слично...
Со среќа на сите, па се читаме после со прашања од типот „Дали принцезата се смувала со баба или со жаба“ :Ѕ
А... Кога више сме кај бабите, мојата ве поздрави :noze:

С

сашенко

Гостин
Поздрави ја и ти баба ти од мене.Децо, со среќа и сите 5ки да добиете.За Македонски боза беа прашањата према очекувањата се надевам и англиски исто.Не бокал, буре вода ке истурам само да ми се посреќи и да добијам добра оцена...

Член од
16 јуни 2011
Мислења
3
Поени од реакции
1
Форумџии, ве молам пратете го тестот, прашањата ако ги имате уште. ( Англиски )

Kajgana Shop

На врв Bottom