Mass Effect trilogy

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобра игра што сум ја играл на сите времиња.Едноставно играта е како филм направено.Многу ми се допаѓаат изборот на диалози и дека изборот што ќе го направиш ќе ти влијае понатаму во играта.
Инаку во играта ја смував Миранда инаку типката многу е јака.А инаку по цевките пратете го тој роботот geth што е нема да го убијат.

Пред да ги нападнете Колекторите, извршете ги сите мисии за лојалност и надоградете го бродот со најдобар армор, оружје и штитови, зашто ќе ви загине цел тим
:smir::smir:

Едит од модератор - поставувај го спојлер знакон
spoiler.gif
, бидејќи сепак откриваш делови од играта.

Еден од најдобрите сериали. Кецот беше одлична, двојката феноменална.

Кај мене умре само Тали, кога ја отвараше вратата. Се скаравме предтоа, ваљда затоа :) Докторчето го пратив назад, Миранда <3 беше лидер на другиот тим, а со мене ги земав Thane и Grunt, комбинација што ја користев скоро цело време.

Го смував Legion :tv: Не, Yvonne ми беше целта у цела игра :)

Споилер
од кецот:

И тоа што особено ми се допадна, затоа што го импортирав карактерот од кецот, ме контактираше Rachni-то што го оставив да живее во кецот, многу би било добро кога би имал некоја помош од него во тројката. Плус цело време ме замараа за тоа што го оставив советот да умре.

само што ја свртев играва:vozbud: едвај чекам да излезе мас ефект 3:vozbud::vozbud:
на сите ли ви умреа 3 члена од тимот или до мене е?:jaj:

само што ја свртев играва:vozbud: едвај чекам да излезе мас ефект 3:vozbud::vozbud:
на сите ли ви умреа 3 члена од тимот или до мене е?:jaj:

До тебе е :)
Крајот е различен во зависност од тоа дали членовите на екипажот му се лојални на Shepard и од изборите кои ги правиш во последната мисија.

Имам само два збора за да ја започнам темава:
ФИЛМ ЕИ!

masseffect2_1258506784.jpg

За некој што израснал гледајќи ги Han Solo и Anakin Skywalker како "бараатат" низ галаксијата, играва/триологијава е остварување на соништата. По 30 часовно искуство, ви потврдувам дека Mass Effect 2 е најмалку 10 пати подобра од Modern Warfare 2 или било која слична игра која била на пазарот.

Станува збор за вселенски RPG од Bioware, мене ми се познати по K.O.T.O.R. (иако не го играв серијалот бидејќи не сакам turn-based борба), а раскажува навистина епска приказна до најмалите детали, има ликови за кои се грижите навистина што ќе се случи со нив...и најбитното - сами ја креирате приказната. Со секоја одлука вие влијаете на настаните, што е посебно интересно. :)
Ќе оставам некој што го играл и кецот да елаборира повеќе, а јас да идам да тагувам по ликот кој ми згина на мисијата.

П.с. Која ја смувавте? :))

Мац, ги имам книгите! :smir::baeh::baeh::helou::helou::helou::helou::helou:

Де бе сите сте ја плеснале секретарката (и ја :)) плус Тали. Него се заебав после, го импортирав сејвот и почнав од почеток, а ги немав прочитано сите кодекс ентрис и после требаше пак да ги отварам. Ај ваљда ги има на нет да се прочитаат. Иначе криво ми е што само Тали и Герет беа у тим од кецот :(. Од новиот тим Тејн ми беше најзакон карактер, цело време праев муабет со него.

edit: http://masseffect.wikia.com/wiki/Codex

Две книги се, едната е за вовед во кецот, другата за вовед во двојката. Може да се најдат на торент.

Шо е толку добра играва, одвај ја чекам тројкава, иако уште на почеток сум на двојкава. :)

Случајно како си ја начекав играва кај еден другар, му ја зедов зш незнаев шо да играм, а лимитот ми беше надминат.

Мало потсетување да ја ѕирнат темава гејмерииве, зш тој шо не ја играл Mass Effect, не знајт шо пропуштил. :)

Дркална ! :drk::drk:

Мас Ефект 3 со се МГС:рајзинг и Крајзис 2, најдолго очекуваните игри во следниов период од 2 год.
бар за мене!

(neam kirilica) Igrite vladeat, odamna ne me obzemala prica tolku ko mass effect. Bioware definitivno znaat da raskazuvaat prikazni . Engine-ot , pa i rasite donekade vo kecot, se replika na star wars, ama imaat stvarno epska prikazna. Lesno e coek da se pronajde vo likovite, i dosta slukovito da gi dozivee. Mada moze od tolku fama, da bidat "izdisan balon" u 3kava

Може некој на кратко да ја раскаже приказната и што се случува (клучните работи) во првиот дел дека почнав да ја играм двојката, а не верувам дека ќе имам време да ја играм и кецот за да знам што како.

Брат играј го кецот оти ако играш од двојката тоа ќе ти биде ко да го читаш Двете кули без Дружината.

Енивеј Маss Effect fanboy here.

Првиот пат играв ко инфилтратор со максимум cloak skill i assassin skill.

Најдобар борбен член-Миранда.
Најдобар другар-Мордин Legion го завзема второто место.

Играв претежно како парагон.

За самоубиствената мисија
Го избрав Legion за цевките,Гарус го води другиот тим,Мордин ја придружуваше посадата,Џек го одржуваше биотичкиот меур,гарус го води другиот тим.Ја разнесов колекторската база.

За романса ја избрав Миранда.

Вторпат играв ко vanguard.Женски Шепард и претежно фурав renegade опции.

Овојпат
ми преживеаја сите.

За романса го избрав Тејн и морам да признам тоа е најдобрата опција за женска Шепард.

Патем,МЕ ме натера да ги играм и КОТОР игрите и..............не се покајав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom