Машко со долга коса ?

• Креатор на темата Креатор на темата Хакет Мен
  • Време на започнување Време на започнување

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Да видам ваши мислења за тоа дали едно машко треба да има долга коса,дали добро стои,што не чини ....

Интересно.
Зошто да не.

Туку не барај размислување од било кого, терај си по свое.

Јас сум против долга коса, јебига.

ajdekf8.gif

Да видам ваши мислења за тоа дали едно машко треба да има долга коса,дали добро стои,што не чини ....

Ако стои убаво, зошто да не. Не гледам што не би чинело, навистина. Ако ти мислиш дека би ти стоело, пуштај ја. Во секој момент ќе можеш да ја скратиш.

Баш се слатки момчињата со дугачка коса

Хаххаха јас имав така подолга коса ама откога ја ишишав мислам не сум јас и сто пати подобро ми стои отколку долга барем така велат :kesa: , такада зависи до глева до формата на косата и сл. не му стои добро на секој :)

Хаххаха јас имав така подолга коса ама откога ја ишишав мислам не сум јас и сто пати подобро ми стои отколку долга барем така велат :kesa: , такада зависи до глева до формата на косата и сл. не му стои добро на секој :)

И јас имав не многу долга коса до пред 1 година но ја скратив..другарите ми велеа дека добро ми стои :)

Мене искрено поинтересни ми се машките со подолга коса, некако повпечатливи се.
Но, има и некои на кои повеќе им стои пократка :)

Леле Многу сакам машки со долга коса ммммммммммм... :)
Сега и брат ми помалиот ќе ја пушта.. и дечко ми има долга коса.. а кога ќе видам некое момче да помине а има долга коса....го загледувам како оди така мојот поглед по него шета!!!:back:

од 6 то ја носам дугачка (онака нормална ) и не ја шишам за ништо

Од кога знам за мене имам долга коса :)

Па ако добро му стои и му одговара на фацата, зошто да не. Кога бев помала многу залетував по машки со долга коса,.т.е тие ми беа први на списокот:pipi::kesa:, а сега не ми е битно толку дали имаат кратка или долга коса.

Машките со долга коса и гитара се нај нај нај нај нај нај нај нај... Убави:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom