Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 12.163
- Поени од реакции
- 22.620
- Локација
- Скопје - Македонија
- Веб-сајт
- www.youtube.com
од вчерашните протести на бит пазар со командант пантер на чело !!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dovolno nie USA i turcia hahahah,
,pa za vas cel svet e srbia i crna gora ,poveke ne znaete retardina luge[DOUBLEPOST=1404563701][/DOUBLEPOST]
dovolno nie USA i turcia hahahah,
[DOUBLEPOST=1404564196][/DOUBLEPOST]Да не снема нас ? Да не дојди обратно некако , за вас знајш шо треба? Една фурна сред тетово и да се продава леб со крст насредина , па или јадете или умрете , то ви го праел аркан , а по се изгледа пак че ве снајди , а вас ве сака некој ? Племе диво сака некој ??
Sent from my iPhone using Tapatalk[/qu
za vas treba eden turki vod pa da ve ebe i da ve stavat vo kolac pa da unrete kako svinji vaka im napravia na srbite ,a ako si tolku hrabar dojsi ti vo tetovo nemoj da prakas policia zasto sekogas se kriete zad madinjata na policiata ili pak na vasata ministerka so mustaki hahah.pleme patlixhansko ajvarce
pa ti ne gledas sto vi pravat vo ukraina sami sebe se ubivate bre eeeeeej alloooo kaj kur se naogas[DOUBLEPOST=1404564265][/DOUBLEPOST]http://albtime.com/index.php/top-ne...qytetaret-maqedonas-i-gjuajn-shqiptaret-video,
УСА??? Па малце ли ве гледаат во ирак и сирија што правите бе, и ти со цел памет УСА?
u mad bro ?Абе луѓе неможам сеуште да сватам зошто му реплицирате на смрденово шипптарсо ѓубре и предавничково ѓубре кое неможе да свати која е поврзаноста на педофилот мохамед со масакрот.А шипакот пак уште стигнал до тоа англиски да збори.Смрден шипптар каде и да оди го третираат како стока.И бране ги третираше шипптарите убаво па ние ги мразиме,истото е и со Америнците и Клинтон.
Со Србин,со Грк со било кој ќе застанеме а и они со нас веруватје само племето да ви го истребиме.
Тоа се докажа во Сребреница кога Грците им помогнаа на Србите да ги истребат босанчеросите.Тоа се докажа во поплавите во Србија кога Македонија реагираше како на наш народ да му треба помош.Тоа се докажува кога Американски грагани донираа за Србија и донираат за далечни христијански земји во Африка а не би дале цент за авганистан или шипптарија.
Политиката е едно,ние како народ сме друго.Смредено шипптарско мусли племе од цел свет омразено.И левичарите како Б.Ц и Клинтон си ги мијат рацете после поздравување со ни ама парите се мили.
Требало џамија да има на тоа место. Меѓу другото.Сега се слуша во далечина пак пукаат овие специјалциве со топови/бомби или слично. По нетов прочитав дека младината на муџите се собрале кај општината во Чаир, и ја каменувале
Сега се слуша во далечина пак пукаат овие специјалциве со топови/бомби или слично. По нетов прочитав дека младината на муџите се собрале кај општината во Чаир, и ја каменувале
kako martin neskovski i toj ubicata kaj tri biseri ili kako toj sto ja ubil svalerkata i posle sam sebesi hahahahaAlahu, daj neka se zakolat megu sebe.