Марјан Ѓорѓиевски

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
Чоек ако го сакаш Марјан иако го знаеш Бил Хикс, тогаш немам причина да го гледам Бил....

Не реков дека го сакам Марјан. :)
Да се разбериме, јас прашав зошто го оценувате МАрјан како лош, само заради тоа што не ви бил смешен.
За останатото, Марјан има уште многу, многу работа за да биде класа. барем овде...

Ако го потрола уште малце ќе си помислам дека само тој го знае(ова де, слушнал)
Во потпис за секој случај

Не реков дека го сакам Марјан. :)
Да се разбериме, јас прашав зошто го оценувате МАрјан како лош, само заради тоа што не ви бил смешен.
За останатото, Марјан има уште многу, многу работа за да биде класа. барем овде...

Во потпис за секој случај
Ај прочитај го уште 10 пати коментарот :)

Глупавите луѓе прават 3 пати поглупаво да се почувствуваш кога ќе влезиш во темава..

Не, пошо мразам лујџе шо умреле од рак. Те насмејв?

И то како. Секоја чест.
--- надополнето: 29 декември 2011 во 20:28 ---
Глупавите луѓе прават 3 пати поглупаво да се почувствуваш кога ќе влезиш во темава..

Многу ти се фаќа тебе, знам...

И то како. Секоја чест.
--- надополнето: 29 декември 2011 во 20:28 ---

Ако не те насмеав, не знам како си се смеела со хуморот негов, кој вклучува обожување на Хитлер, на шега де.

Вчера бил во Тетово, се на се завршил и публиката тражела уште, ама ќе му требало помош од публиката, и така одбрал еден дечко, над 25 години е, зборел нешто бла бла.. и на крај му рекол ти дечко си немал секс до сега :pos::pos::pos::pos:.

Абе јас не знам зошо толку серење против маријан.Многу сакам стенд ап и уште одамна сум фан на Карлин,Вилијамс,Крис рок....
И ме радува што овој тип на хумор доаѓа и кај нас,не е којзнае колку добар ама како за почеток е задоволително.И треба да биде пофален бидеќи е иновативен,сите почетоци се тешки,не може прв ваков комичар кај нас и одма од калибар да биде на Џорџ Карлин.Од друга страна за разлика од Ванчо Петрушевски и Сашко Коцев кои беа врв на македонската комична сцена:pos:дечково е одличен.
Така да,само напред марјанчо practice makes perfect....

Абе јас не знам зошо толку серење против маријан.Многу сакам стенд ап и уште одамна сум фан на Карлин,Вилијамс,Крис рок....
И ме радува што овој тип на хумор доаѓа и кај нас,не е којзнае колку добар ама како за почеток е задоволително.И треба да биде пофален бидеќи е иновативен,сите почетоци се тешки,не може прв ваков комичар кај нас и одма од калибар да биде на Џорџ Карлин.Од друга страна за разлика од Ванчо Петрушевски и Сашко Коцев кои беа врв на македонската комична сцена:pos:дечково е одличен.
Така да,само напред марјанчо practice makes perfect....
Прв болд: @Io Sono превземај жити се мерки.

Втор болд: иновативен? Со милојко, леа- нардо, и истите па истите ликови во секој можен клип? Ајде... Му дадов шанса. 6 клипа ај ги соџвакав некако. После шаблон. Ама исто.

А што подразбирате вие под стенд ап комедија? Одма да собере 2000 публика у Универзална иако никој не го знае? Па мора да направи некој клип на Јутјуб, да се пробие и потоа да прави стенд ап комедија. Ствар на вкусови е тоа кој го сака кој не, ама мислам дека непотребно е да се плука по човекот, ако го сакаш слушај го и смеј се, а ако не го сакаш воопшто не отварај негов клип, а не сеа ем сите сте ги гледале неговите клипови ем го серете за џабе. Според мене тоа е непотребен хејт, права македонска работа. Не е ова Боки 13 па да му маваме сите глобален хејт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom