На МарјанСе смеам на Карлин и на Луис ЦК. И повремено се смеам на вицеви. Ти на што се смееш?
Го глеаше Хикс?На Марјан
Дечкооооооооооооооооооо
Не го глеам, каде е?Го глеаше Хикс?
Точно така, видео влог е тоа уствари. Ама он на почеток на клиповите си става лого : "Stand up comedy", така да, до него е.абе алооооооооо овоа не е стенд ап комедија....дечкото СЕДИ!!!![]()
Добро, постои еден чоек на темава/форумов што го гледал Бил Хикс?
Досадноста и тролањето не се ништо во споредбаНЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
Ајде сеа фраер си. УПМ досаден си жими се...
Јас бирам тоа чоече. Сфаќаш ти или не? Сигурно мислиш најпаметен си. Сфашта еј. Трол смотан си. Трол е тој што ќе напраи да те збуни, да те замисли, да те направи да направиш нешто глупо со тоа што си кажал. А ти досаѓаш само...Досадноста и тролањето не се ништо во споредба
со филозофирањето на тема како оваа без да се има прегледано Бил Хикс. Ти погоре ме праша нешто во смисла „кај да научам “стенд ап“ и демек тераш иронија, а го немаш гледано Бил Хикс?
Бил Хикс го немате гледано и дискутирате овде?
Тоа е за жалење, не е досадно...
Не сум фраер, Бил Хикс е must know ликови
Бираш да испадниш глуп со тоа што се прајш паметен на тема која не ти е позната?Јас бирам тоа чоече. Сфаќаш ти или не? Сигурно мислиш најпаметен си. Сфашта еј. Трол смотан си. Трол е тој што ќе напраи да те збуни, да те замисли, да те направи да направиш нешто глупо со тоа што си кажал. А ти досаѓаш само...
Ако го потрола уште малце ќе си помислам дека само тој го знае(ова де, слушнал)НЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
Ајде сеа фраер си. УПМ досаден си жими се...
Го имаш гледано Бил Хикс и го сакаш Марјан? И тоа на Марјан го нарекуваш нов правец во стенд ап комедијата?Досадноста и тролањето не се ништо во споредба
со филозофирањето на тема како оваа без да се има прегледано Бил Хикс. Ти погоре ме праша нешто во смисла „кај да научам “стенд ап“ и демек тераш иронија, а го немаш гледано Бил Хикс?
Бил Хикс го немате гледано и дискутирате овде?
Тоа е за жалење, не е досадно...
Не сум фраер, Бил Хикс е must know ликови
Чоек ако го сакаш Марјан иако го знаеш Бил Хикс, тогаш немам причина да го гледам Бил....Бираш да испадниш глуп со тоа што се прајш паметен на тема која не ти е позната?
Сфаќам...