Марјан Ѓорѓиевски

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Чоек ако го сакаш Марјан иако го знаеш Бил Хикс, тогаш немам причина да го гледам Бил....
Не реков дека го сакам Марјан. :)
Да се разбериме, јас прашав зошто го оценувате МАрјан како лош, само заради тоа што не ви бил смешен.
За останатото, Марјан има уште многу, многу работа за да биде класа. барем овде...

Ако го потрола уште малце ќе си помислам дека само тој го знае(ова де, слушнал)
Во потпис за секој случај

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Не реков дека го сакам Марјан. :)
Да се разбериме, јас прашав зошто го оценувате МАрјан како лош, само заради тоа што не ви бил смешен.
За останатото, Марјан има уште многу, многу работа за да биде класа. барем овде...

Во потпис за секој случај
Ај прочитај го уште 10 пати коментарот :)

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Глупавите луѓе прават 3 пати поглупаво да се почувствуваш кога ќе влезиш во темава..

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Не, пошо мразам лујџе шо умреле од рак. Те насмејв?
И то како. Секоја чест.
--- надополнето: 29 декември 2011 во 20:28 ---
Глупавите луѓе прават 3 пати поглупаво да се почувствуваш кога ќе влезиш во темава..
Многу ти се фаќа тебе, знам...

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
И то како. Секоја чест.
--- надополнето: 29 декември 2011 во 20:28 ---
Ако не те насмеав, не знам како си се смеела со хуморот негов, кој вклучува обожување на Хитлер, на шега де.

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Вчера бил во Тетово, се на се завршил и публиката тражела уште, ама ќе му требало помош од публиката, и така одбрал еден дечко, над 25 години е, зборел нешто бла бла.. и на крај му рекол ти дечко си немал секс до сега :pos::pos::pos::pos:.

Член од
30 август 2011
Мислења
1.106
Поени од реакции
1.364
Абе јас не знам зошо толку серење против маријан.Многу сакам стенд ап и уште одамна сум фан на Карлин,Вилијамс,Крис рок....
И ме радува што овој тип на хумор доаѓа и кај нас,не е којзнае колку добар ама како за почеток е задоволително.И треба да биде пофален бидеќи е иновативен,сите почетоци се тешки,не може прв ваков комичар кај нас и одма од калибар да биде на Џорџ Карлин.Од друга страна за разлика од Ванчо Петрушевски и Сашко Коцев кои беа врв на македонската комична сцена:pos:дечково е одличен.
Така да,само напред марјанчо practice makes perfect....

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.733
Поени од реакции
13.480
Абе јас не знам зошо толку серење против маријан.Многу сакам стенд ап и уште одамна сум фан на Карлин,Вилијамс,Крис рок....
И ме радува што овој тип на хумор доаѓа и кај нас,не е којзнае колку добар ама како за почеток е задоволително.И треба да биде пофален бидеќи е иновативен,сите почетоци се тешки,не може прв ваков комичар кај нас и одма од калибар да биде на Џорџ Карлин.Од друга страна за разлика од Ванчо Петрушевски и Сашко Коцев кои беа врв на македонската комична сцена:pos:дечково е одличен.
Така да,само напред марјанчо practice makes perfect....
Прв болд: @Io Sono превземај жити се мерки.

Втор болд: иновативен? Со милојко, леа- нардо, и истите па истите ликови во секој можен клип? Ајде... Му дадов шанса. 6 клипа ај ги соџвакав некако. После шаблон. Ама исто.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.004
Поени од реакции
116.770
А што подразбирате вие под стенд ап комедија? Одма да собере 2000 публика у Универзална иако никој не го знае? Па мора да направи некој клип на Јутјуб, да се пробие и потоа да прави стенд ап комедија. Ствар на вкусови е тоа кој го сака кој не, ама мислам дека непотребно е да се плука по човекот, ако го сакаш слушај го и смеј се, а ако не го сакаш воопшто не отварај негов клип, а не сеа ем сите сте ги гледале неговите клипови ем го серете за џабе. Според мене тоа е непотребен хејт, права македонска работа. Не е ова Боки 13 па да му маваме сите глобален хејт.

Kajgana Shop

На врв Bottom