Марјан Ѓорѓиевски

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
Моментално е во Охрид во клубон Ликвид. Барав карта, но немаше, сите биле распродадени. Колку шо разбрав имало 155 карти.

Штета, а ми се одеше...

Моментално е во Охрид во клубон Ликвид. Барав карта, но немаше, сите биле распродадени. Колку шо разбрав имало 155 карти.

Штета, а ми се одеше...

Слабо, слабо реклама Ликвид.Или се испланирани однапред.За Никола Тодороски некако имаше поголема галама.

Сум ги гледал и Никола и Марјан во живо, и Марјан беше многу по тапа.

Зошто?
Се пронајде себеси :icon_lol:?

Да се пронајдов како богат,а не како глуп :D

Глуп човек може да биде и богат и сиромав.Глупавоста на човекот нема никаква врска со материјалното што го има.

Тоа што го збори тоа мало и ниско човече провинцијалско е резултат на некои си фрустрации или комплекси.Неможе една група на луѓе да ја стави во еден кош.

Не,јас не сум богат,јас живеам во нормално средно ситуирано семејство,ама познавам многу богати луѓе и далеку се од глупави.

Да се пронајдов како богат,а не како глуп.

Глуп човек може да биде и богат и сиромав.Глупавоста на човекот нема никаква врска со материјалното што го има.

Тоа што го збори тоа мало и ниско човече провинцијалско е резултат на некои си фрустрации или комплекси.Неможе една група на луѓе да ја стави во еден кош.

Quite impressive!

A овие глупави ли се Bill Gates, Amancio Ortega, Richard Branson, Steve Jobs, Mark Zuckerberg, Waren Bufet, Lary Page, Sergey Brin, Steven Spielberg, Steve Wozniak :D
Сите се тие глупави, само Марјанчо е паметен и пратен од Бога нас да не просветли!!1

Ах,истите фори ги користи на секој настап.Не е на арно ова.Требало барем за овој настан да смисли нешто друго.

не бе акцентот им пречи, не им е на скопски. вака многу груб им иди, скопскиот е понежен;)

Не зезај, мене ми е и поинтересно што не е на ,,скопски,,. Супер е дечкото :)
--- надополнето: Nov 24, 2011 7:02 PM ---
Е може и тоа да е. Хуморот од град до град се разликува. Исто како што битолчанец никогаш нема да биде интересен на скопјанец и обратно. Во смисла на локалниот хумор:)

Всушност, познавам повеќе скопјани на кои им се допаѓа дечково ;)

Не зезај, мене ми е и поинтересно што не е на ,,скопски,,. Супер е дечкото :)
--- надополнето: Nov 24, 2011 7:02 PM ---

Всушност, познавам повеќе скопјани на кои им се допаѓа дечково ;)

Интернационални се валјда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom