Марјан Ѓорѓиевски

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
На ова Стил... шо да кажам, прст да ми покажеше повеќе ќе се смеев. Уствари барем ќе се насмеев.

Марјанчо во Велес.
Пак истите фори како во Кичево и во Неготино, али обрнете пажња на 2:24
not-sure-if-joke-is-not-funny-or-not-funny.jpg

Најтапа е марјан на стендап настапи. Клиповите ги цитира, и воопшто не е интересно. Изгледајте го клипот со марјан во кичево и еден тип нешто што му враќа врска немам што праат, али моментот на клипот е публиката, особено некоја девојка што се смее и на секое движење на овие комичари.
Заклучок?

Не дека е интересно, ама на плакатт пишело: “Комедија“ па овие се смеат на скоро ШТО И ДА КАЖИ И НАПРАВИ комичарот.
Многу ме потсеќа на американските стендап комичари коа имаат настап:)

Досаден е веќе со секојдневието, неинтересен. Такви работи палат еднаш до три пати, ама 17 клипа :tapp:

Мене ова со стилов ми беше многу досадно. Не знам, пак ќе кажам, се согласувам со некои работи, сметам дека ги прикажува реално, но не ми е смешен. Можеби јас не делам иста смисла за хумор како и другите.

Мене ова со стилов ми беше многу досадно. Не знам, пак ќе кажам, се согласувам со некои работи, сметам дека ги прикажува реално, но не ми е смешен. Можеби јас не делам иста смисла за хумор како и другите.

Не дека не делиш иста смисла за хумор, ама тапа си е тапа. леон, леонарда, изронатата во сурато, итн , чичко милован сите исти ликови ги има веќе во секој клип и досаден е веќе.
А уште по-тапа ми е онај од охрид сите клипови сум ги видел повеќето е ИЗВЕДУВАЊЕ ФАЦИ и имитирање него ли нешто интересно.
Јебига.

Добар е, добар.

Колку е на ниско ниво македонскиот хумор, кога народ до пред некоја година се палеа на Хихирику и женски оркестар и кога се снимаат ултра-несмешни серии како „Денес за утре„, овој е најдоброто од сета таа беда моментално, макар што здосадува на моменти, не мора секој нареден клип се подолго да трае, тоа контра-ефект прави.

Да ми ги врати овие 9 мин потрошени од животов.Значи од 9 мин едино со Жаре Бербер што ме поднасмеа, не го бива уште еднаш.
Јас овде сакав да те лајкнам али викам ај....али и овде се слагаме да;)
Го тупи крајно овој Марјан:tapp:

Јас овде сакав да те лајкнам али викам ај....али и овде се слагаме да;)
Го тупи крајно овој Марјан:tapp:

ок, ако не ти се сфиѓа, незнам шо воопшто коментираш :D
Значи сепак ти привлекува внимание?

ок, ако не ти се сфиѓа, незнам шо воопшто коментираш :D
Значи сепак ти привлекува внимание?
Да го подржам Македоникус во мислењето;)
Не ми привлече он него Македоникус аман! Затоа го цитирав ! Иди и него цитирај го што мене само?
А забрането е да се каже лошо за него?

Да го подржам Македоникус во мислењето;)
Не ми привлече он него Македоникус аман! Затоа го цитирав ! Иди и него цитирај го што мене само?
А забрането е да се каже лошо за него?

Не е забрането, ама не ти е прв пат да кажуваш. И сега за секое видео ќе кажуваш дека не ти се допаѓа, претерува, ОМГ МАРЈАН ОДИ УБИСе!!!!!111!!1111

Те сфатив готово.. го гледаш секое негово видео и едвај чекаш да испадне, опаа, поголем фан од тебе нема :D

Не е забрането, ама не ти е прв пат да кажуваш. И сега за секое видео ќе кажуваш дека не ти се допаѓа, претерува, ОМГ МАРЈАН ОДИ УБИСе!!!!!111!!1111

Те сфатив готово.. го гледаш секое негово видео и едвај чекаш да испадне, опаа, поголем фан од тебе нема :D
хахаха ај мисли како сакаш(y)
У право си највише го сакам и го пратам ептен (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom