Марјан Ѓорѓиевски

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Моментално е во Охрид во клубон Ликвид. Барав карта, но немаше, сите биле распродадени. Колку шо разбрав имало 155 карти.

Штета, а ми се одеше...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Моментално е во Охрид во клубон Ликвид. Барав карта, но немаше, сите биле распродадени. Колку шо разбрав имало 155 карти.

Штета, а ми се одеше...
Слабо, слабо реклама Ликвид.Или се испланирани однапред.За Никола Тодороски некако имаше поголема галама.

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Сум ги гледал и Никола и Марјан во живо, и Марјан беше многу по тапа.

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Зошто?
Се пронајде себеси :icon_lol:?
Да се пронајдов како богат,а не како глуп :D

Глуп човек може да биде и богат и сиромав.Глупавоста на човекот нема никаква врска со материјалното што го има.

Тоа што го збори тоа мало и ниско човече провинцијалско е резултат на некои си фрустрации или комплекси.Неможе една група на луѓе да ја стави во еден кош.

Не,јас не сум богат,јас живеам во нормално средно ситуирано семејство,ама познавам многу богати луѓе и далеку се од глупави.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Да се пронајдов како богат,а не како глуп.

Глуп човек може да биде и богат и сиромав.Глупавоста на човекот нема никаква врска со материјалното што го има.

Тоа што го збори тоа мало и ниско човече провинцијалско е резултат на некои си фрустрации или комплекси.Неможе една група на луѓе да ја стави во еден кош.
Quite impressive!

M

Moon Child

Гостин
A овие глупави ли се Bill Gates, Amancio Ortega, Richard Branson, Steve Jobs, Mark Zuckerberg, Waren Bufet, Lary Page, Sergey Brin, Steven Spielberg, Steve Wozniak :D
Сите се тие глупави, само Марјанчо е паметен и пратен од Бога нас да не просветли!!1

В

Вори

Гостин
Ах,истите фори ги користи на секој настап.Не е на арно ова.Требало барем за овој настан да смисли нешто друго.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
не бе акцентот им пречи, не им е на скопски. вака многу груб им иди, скопскиот е понежен;)
Не зезај, мене ми е и поинтересно што не е на ,,скопски,,. Супер е дечкото :)
--- надополнето: Nov 24, 2011 7:02 PM ---
Е може и тоа да е. Хуморот од град до град се разликува. Исто како што битолчанец никогаш нема да биде интересен на скопјанец и обратно. Во смисла на локалниот хумор:)
Всушност, познавам повеќе скопјани на кои им се допаѓа дечково ;)

V

Vollstandig

Гостин
Не зезај, мене ми е и поинтересно што не е на ,,скопски,,. Супер е дечкото :)
--- надополнето: Nov 24, 2011 7:02 PM ---

Всушност, познавам повеќе скопјани на кои им се допаѓа дечково ;)
Интернационални се валјда.

Kajgana Shop

На врв Bottom