bucio
Урбан индијанец.
- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 16.330
- Поени од реакции
- 7.799
Зошто?.Особено не ми се свиѓа делот цитирам ''Што си побогат,толку си поглуп''
Се пронајде себеси ?
Зошто?.Особено не ми се свиѓа делот цитирам ''Што си побогат,толку си поглуп''
A овие глупави ли се Bill Gates, Amancio Ortega, Richard Branson, Steve Jobs, Mark Zuckerberg, Waren Bufet, Lary Page, Sergey Brin, Steven Spielberg, Steve WozniakЗошто?
Се пронајде себеси ?
Не тие душата на ѓаволот си ја имаат продадено .A овие глупави ли се Bill Gates, Amancio Ortega, Richard Branson, Steve Jobs, Mark Zuckerberg, Waren Bufet, Lary Page, Sergey Brin, Steven Spielberg, Steve Wozniak
Слабо, слабо реклама Ликвид.Или се испланирани однапред.За Никола Тодороски некако имаше поголема галама.Моментално е во Охрид во клубон Ликвид. Барав карта, но немаше, сите биле распродадени. Колку шо разбрав имало 155 карти.
Штета, а ми се одеше...
Да се пронајдов како богат,а не како глупЗошто?
Се пронајде себеси ?
Quite impressive!Да се пронајдов како богат,а не како глуп.
Глуп човек може да биде и богат и сиромав.Глупавоста на човекот нема никаква врска со материјалното што го има.
Тоа што го збори тоа мало и ниско човече провинцијалско е резултат на некои си фрустрации или комплекси.Неможе една група на луѓе да ја стави во еден кош.
Да морав така да пишам пошто стварно ме изнервира кога тоа го кажа.Quite impressive!
Сите се тие глупави, само Марјанчо е паметен и пратен од Бога нас да не просветли!!1A овие глупави ли се Bill Gates, Amancio Ortega, Richard Branson, Steve Jobs, Mark Zuckerberg, Waren Bufet, Lary Page, Sergey Brin, Steven Spielberg, Steve Wozniak
Не зезај, мене ми е и поинтересно што не е на ,,скопски,,. Супер е дечкотоне бе акцентот им пречи, не им е на скопски. вака многу груб им иди, скопскиот е понежен
Всушност, познавам повеќе скопјани на кои им се допаѓа дечковоЕ може и тоа да е. Хуморот од град до град се разликува. Исто како што битолчанец никогаш нема да биде интересен на скопјанец и обратно. Во смисла на локалниот хумор
Интернационални се валјда.Не зезај, мене ми е и поинтересно што не е на ,,скопски,,. Супер е дечкото
--- надополнето: Nov 24, 2011 7:02 PM ---
Всушност, познавам повеќе скопјани на кои им се допаѓа дечково
Ма јас шизнувам од смеење само на дијалектотИнтернационални се валјда.