Марјан Ѓорѓиевски

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
да не се пронајдовте во скечот случајно па го плукате чоекот......
Ова се дел од коментарите на јутјуб под неговото видео.. ај тој што не е толку иновативен, барем вие малце бидете (y)

Ауу какво подобрување за разлика од претходните (од манекенки до пред ова) и гледам 9 минути трае за разлика од другите.

Ова се дел од коментарите на јутјуб под неговото видео.. ај тој што не е толку иновативен, барем вие малце бидете (y)

изгледа не го разбирате човекот што сака да кажи.......едноставно обработува теми од реалниот живот......нема што да се измислува - само имитира

изгледа не го разбирате човекот што сака да кажи.......едноставно обработува теми од реалниот живот......нема што да се измислува - само имитира
буквално ме отупе со оние комплекси кој ги има за леон и леонарда, ги обработи во епизодата богати луже и сега ќе ги обработува во секоја епизода. значи неиновативноста му е проблем

Се убаво, ја сфаќаме поентата на неговиот хумор околу реалниот свет, но премногу почна да се лигава... :/ Не е некако ко првите видеа.

е сега почна со несфатениот уметник да тупи, абе остави ги тие ликови и прави си нови секоја епизода, па немораш еднаш еделно да правиш епизда прави на две на пример

Јас пак не го сакам, но му ги гледам видеата, за да имам за што да серам. За да се уверам секој пат колку се по очаен станува. Дали мора да значи дека чим му ги гледам виедеата потајно сум му обожавател?
bitch-please.jpg

Zaborail so pijanicite edno sekad posle pienje i posle disko/klub se ide na burek da se zaokruzi vecerta

Перван кажува за пијанството повеќе во 1 минута одколку Марјан во 9

Јако му е ова последново со пијаниците :D
Хејтери ГТФО! Напрајте боље ако можете...

Така е шо замараат овие копуциве ако не им се свиѓа, нека фатат гитла од темата и модераторот нека ги избрише нивните сераторски коментари.Како што кажа Мартин Јунајтед направете подобри па вас да ве плукаме.

Незначи ако неможеме да направиме подобри дефакто неговите се кул. Првите неколку беа интересни заклучно со Богати луѓе. Од тогаш навака сите се тапа...па дури последново и 9минути го направил....прекинав со гледање после 2мин:cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom