Марјанчо во Велес.
Пак истите фори како во Кичево и во Неготино, али обрнете пажња на 2:24
Не дека не делиш иста смисла за хумор, ама тапа си е тапа. леон, леонарда, изронатата во сурато, итн , чичко милован сите исти ликови ги има веќе во секој клип и досаден е веќе.Мене ова со стилов ми беше многу досадно. Не знам, пак ќе кажам, се согласувам со некои работи, сметам дека ги прикажува реално, но не ми е смешен. Можеби јас не делам иста смисла за хумор како и другите.
Јас овде сакав да те лајкнам али викам ај....али и овде се слагаме даДа ми ги врати овие 9 мин потрошени од животов.Значи од 9 мин едино со Жаре Бербер што ме поднасмеа, не го бива уште еднаш.
ок, ако не ти се сфиѓа, незнам шо воопшто коментирашЈас овде сакав да те лајкнам али викам ај....али и овде се слагаме да
Го тупи крајно овој Марјан
Да го подржам Македоникус во мислењетоок, ако не ти се сфиѓа, незнам шо воопшто коментираш
Значи сепак ти привлекува внимание?
Не е забрането, ама не ти е прв пат да кажуваш. И сега за секое видео ќе кажуваш дека не ти се допаѓа, претерува, ОМГ МАРЈАН ОДИ УБИСе!!!!!111!!1111Да го подржам Македоникус во мислењето
Не ми привлече он него Македоникус аман! Затоа го цитирав ! Иди и него цитирај го што мене само?
А забрането е да се каже лошо за него?
хахаха ај мисли како сакашНе е забрането, ама не ти е прв пат да кажуваш. И сега за секое видео ќе кажуваш дека не ти се допаѓа, претерува, ОМГ МАРЈАН ОДИ УБИСе!!!!!111!!1111
Те сфатив готово.. го гледаш секое негово видео и едвај чекаш да испадне, опаа, поголем фан од тебе нема