Марјан Ѓорѓиевски

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.209
Поени од реакции
30.401
На ова Стил... шо да кажам, прст да ми покажеше повеќе ќе се смеев. Уствари барем ќе се насмеев.

V

Vollstandig

Гостин
Најтапа е марјан на стендап настапи. Клиповите ги цитира, и воопшто не е интересно. Изгледајте го клипот со марјан во кичево и еден тип нешто што му враќа врска немам што праат, али моментот на клипот е публиката, особено некоја девојка што се смее и на секое движење на овие комичари.
Заклучок?

Не дека е интересно, ама на плакатт пишело: “Комедија“ па овие се смеат на скоро ШТО И ДА КАЖИ И НАПРАВИ комичарот.
Многу ме потсеќа на американските стендап комичари коа имаат настап:)

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Досаден е веќе со секојдневието, неинтересен. Такви работи палат еднаш до три пати, ама 17 клипа :tapp:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мене ова со стилов ми беше многу досадно. Не знам, пак ќе кажам, се согласувам со некои работи, сметам дека ги прикажува реално, но не ми е смешен. Можеби јас не делам иста смисла за хумор како и другите.

V

Vollstandig

Гостин
Мене ова со стилов ми беше многу досадно. Не знам, пак ќе кажам, се согласувам со некои работи, сметам дека ги прикажува реално, но не ми е смешен. Можеби јас не делам иста смисла за хумор како и другите.
Не дека не делиш иста смисла за хумор, ама тапа си е тапа. леон, леонарда, изронатата во сурато, итн , чичко милован сите исти ликови ги има веќе во секој клип и досаден е веќе.
А уште по-тапа ми е онај од охрид сите клипови сум ги видел повеќето е ИЗВЕДУВАЊЕ ФАЦИ и имитирање него ли нешто интересно.
Јебига.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Добар е, добар.

Колку е на ниско ниво македонскиот хумор, кога народ до пред некоја година се палеа на Хихирику и женски оркестар и кога се снимаат ултра-несмешни серии како „Денес за утре„, овој е најдоброто од сета таа беда моментално, макар што здосадува на моменти, не мора секој нареден клип се подолго да трае, тоа контра-ефект прави.

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Да ми ги врати овие 9 мин потрошени од животов.Значи од 9 мин едино со Жаре Бербер што ме поднасмеа, не го бива уште еднаш.
Јас овде сакав да те лајкнам али викам ај....али и овде се слагаме да;)
Го тупи крајно овој Марјан:tapp:

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Јас овде сакав да те лајкнам али викам ај....али и овде се слагаме да;)
Го тупи крајно овој Марјан:tapp:
ок, ако не ти се сфиѓа, незнам шо воопшто коментираш :D
Значи сепак ти привлекува внимание?

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
ок, ако не ти се сфиѓа, незнам шо воопшто коментираш :D
Значи сепак ти привлекува внимание?
Да го подржам Македоникус во мислењето;)
Не ми привлече он него Македоникус аман! Затоа го цитирав ! Иди и него цитирај го што мене само?
А забрането е да се каже лошо за него?

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Да го подржам Македоникус во мислењето;)
Не ми привлече он него Македоникус аман! Затоа го цитирав ! Иди и него цитирај го што мене само?
А забрането е да се каже лошо за него?
Не е забрането, ама не ти е прв пат да кажуваш. И сега за секое видео ќе кажуваш дека не ти се допаѓа, претерува, ОМГ МАРЈАН ОДИ УБИСе!!!!!111!!1111

Те сфатив готово.. го гледаш секое негово видео и едвај чекаш да испадне, опаа, поголем фан од тебе нема :D

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Не е забрането, ама не ти е прв пат да кажуваш. И сега за секое видео ќе кажуваш дека не ти се допаѓа, претерува, ОМГ МАРЈАН ОДИ УБИСе!!!!!111!!1111

Те сфатив готово.. го гледаш секое негово видео и едвај чекаш да испадне, опаа, поголем фан од тебе нема :D
хахаха ај мисли како сакаш(y)
У право си највише го сакам и го пратам ептен (y)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
да не се пронајдовте во скечот случајно па го плукате чоекот......

Kajgana Shop

На врв Bottom