Manchester United v Liverpool; 11-02-2012; Kick off: 12:45; Day 25 Old Trafford

Како ќе заврши натпреварот

• Вкупно гласачи
    124
Статус
Затворена за нови мислења.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Се ок другар, ама ова никако! После пичкарската постапка во 92ра мин кога се откажа од топката, во никој случај капитен. Башка и ментално е слаб. Ама дека ги избуши денес лепешките, тоа секоја чест.
Се знае кој е капитен во Јунајтед, на Торес другарот :). Озбилно Немања си е топ капитен само што ептен го утепаа повреди оваа сезона. Место него ја би го стаил Гигс или Сколс. Сепак нема играч од Јунајтед што не ги поштува нив двајца.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Заборавив да напоменам Манчестер Јунајтед.....
Разни кошмари имаш ммм?
Viva Terry!
ЛШ ве исплескавме и дома и гости....
Па сеа ова капак беше таман си помисли дека тепана вие 3:0, врц! 3:3
Упс! Грешка.. ти беше за Ман... Сити де!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Заборавив да напоменам Манчестер Јунајтед.....
Разни кошмари имаш ммм?
Viva Terry!
ЛШ ве исплескавме и дома и гости....
Па сеа ова капак беше таман си помисли дека тепана вие 3:0, врц! 3:3
Упс! Грешка.. ти беше за Ман... Сити де!
Оди фати си женска.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Ништо, just sayin'... Кој што сака може да си заклучи од сликиве... Поздрав :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ништо, just sayin'... Кој што сака може да си заклучи од сликиве... Поздрав :)

Еве бе друже , што се секираш ќе те потсетам ако заборави ... мислам дека ова е поверодостојно....
Па сеа како сакаш ти протолкувај го :)
--- надополнето: 11 февруари 2012 во 18:15 ---
Arsenal midfielder Emmanuel Frimpong on twitter: "I have just today realised Suarez is a total wasteman Clown."

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Приметувате дека твитовиве со ги ставате се од глупи црнчуги што немаат попаметна работа од тоа да пишуваат глупости. Колку се глупи црнциве чудо едно.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Ти си само еден изгубен копук во просторот и времето. Ништо друго
--- надополнето: 11 февруари 2012 во 18:41 ---
За ова ѓупчево а и за оној вампирот стар шо јади гомна после утакмица само авион......само авион ништо друго за нив. Или една туба бензин да им ебам неписмените

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Искрена честитка за победата, кој е реален ќе сфати дека не не надригавте нешто драстично....процентите на крај си го потврдија и тоа 13%-74%-13%...така да ништо страшно. Е сега, тоа што вие бевте поконкретни...тргавте на победа, 2 мин 2 гола, браво, што друго да кажам. Почетокот на наптреварот, комплетно го оправдува не поздравувањето на Суарез од една проста причина, а таа е следнава: ако мене некој ме обвини за нешто што не сум направил (нема НИКАДЕ изјава на Суарез дека го карекол НЕГРО, НЕГРИТО...или што и да е, се е тоа медија булшут...сфатете) после месец дена ми пружа рака....абе е*и си матер, не ме замарај би му рекол. Тој па му ја враќа раката назад, што сакаше да каже со тоа. "се заебавав, извини...или демек, што се случило тогаш, остај...дај да продолжиме" стварно не можам да сфатам....а па и Фердинанд...па што требаше цел тим на ЛФЦ да не се поздрави со Евра?! Едино што не ми се допадна од Суарез е шутот во фановите, за воља на вистината го гаѓаше Евра, не фановите...ама пак, нема закон дека не смее со топка, сакаше аут да инуди. Што се степале во тунел, пак Евра отишол да му напраи муабет ваљда, не знам....што има да прават муабет, на кој тема, нели се гади од расисти, нели според него тој е расист, што има да комуницираат...изиграј утакмица и продолжи си со животот. Прославата на Суарез не беше расистичка, за тој што спомна...секогаш така си слави, дури овој пат беше и едно 200% посмирен...си ја зема топката, баци бурма баци местото под десна подлактица...и тоа е тоа. Крај на утакмица...сфаќам радост, сфаќам дека ради случајов со Евра и Суарез даде друга димензија....ама тоа што го направи Евра докажа дека заслужува да биде навредуван ама не на расна основа, на интелектуална.
.
Да напоменам дека Валенсија е едини играч што сезонава го има ставено во џеб Енрике...стварно браво.

Навивачите нигде ви ги немаше, од 2100 грла се слушаше We're not racist, Fields of Anfield...You'll never...Suarez....итн итн цела утакмица.

Гласни бевме и ние во Агер кај што глеавме...и покрај тоа што имаше 20тина Фанови на Јунајтед..

За крај како резиме, не победивте не толку заслужено...али чиста си е победата, Евра докажа дека е неинтелегентен со постапките на почеток на натревар, на крај на прво и крај на второ полувреме, Суарез можеше да биде посмирен на крај на прво, и да..фер судење.

А ДА, ми текна...прашање, дали ако отидете во ЈАР и некој тип со темен тен ви каже...."hey whitey" би се навредиле ли? Со ова сакам да констатирам дека поимот расист е излезен од контрола, односно се користи само како злоупотреба на луѓето со темен тен а не на глобално ниво што е класично злоупотребување.

И немојте ве молам твитови од канинги од типот на Ебуе и Фримпонг....(n)

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Someone tell him it's at OLD TRAFFORD quick! RT @LucasLeiva87: At Melwood waiting for the game. Come on Reds.@MirrorFootball

Fair play to Rio Ferdinand for trying to dissolve tension by doing some breakdancing there.
@MirrorFootball

Reports of fights in the tunnel. Who would have thought a match involving Dirk Kuyt and Wayne Rooney could turn even uglier? @MirrorFootball

Lots of Tweets saying our ugly tweet was unfair. On reflection, you're right - we should have included Jay Spearing too. @MirrorFootball

Wayne Rooney's just scored the Disallowed Goal of the Season there. @MirrorFootball

Rooney then misses sitter. Although to be fair, think his hair got in his eyes at vital moment @MirrorFootball

http://www.mirrorfootball.co.uk/opinion/blogs/football-banter/Football-jokes-about-Lusi-Suarez-and-Patrice-Evra-s-handshakes-and-Manchester-United-s-2-1-win-over-Liverpool-by-Dan-Silver-article864167.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom