Manchester United v Liverpool; 11-02-2012; Kick off: 12:45; Day 25 Old Trafford

Како ќе заврши натпреварот

• Вкупно гласачи
    124
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
GGMU !
Уште не можам да верувам како ни дадоја гол, а не стигнаа воопшто до него? :D

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Ќе може некој накратко да објасни што направи Евра на крај? Го пропуштив крајот..
Најсреќен беше од сите, трчаше околу стадион, истрча пред расистот и почна да дига раци накај публиката, скокаше врз играчите на Јунајтед и тн. :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
поздрав до розенберг и до сите типсери...мамата ни баба ванѓа не ми е рамна..првин резултатот го годам потоа и случката со Евра:D
Абе да си ибиш векот да си ибиш........нема поќе да прогнозираш за Ливерпул!!!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро добро скокајте сега......пред 10тина дена нигде ве немаше ** ** **** ******* ****.
Типични кукавици и пички сте вие.....типични. Само ми е жал што не напаѓавме од старт па тогаш да ве видам како ќе скокавте.....да ви ебам тимот посран
не се силиме ко Мерхан и уште некои тука што претеруваа со сликичките :))))

Али еве, ај, јас му реплицирав на глупостите, бев пред, еве ме и пред тоа на темава.

И немојте аман со тоа дека се радуваме ко ЛШ да сме освоиле, да не зборам како се радувавте вие лани ова време. Немојте само тоа.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Чоек јас не навивам ниту за Манчестер ниту за Ливерпул и ме боли анусот кој е подобар и кој победи само си кажвуам од неутрална гледна точка дека одвратен ми е Суарез..не ме интересира мене за тој случај со расизмот туку онака како линост ми е одвратен и кога ќе ја направи онаа цинична фаца уште толку ме иритира..па Ливерпул почнав да ги мразам заради тој идиот.....пред да реплицираш прочитај првин па потоа пиши..вака ти испаѓаш смешен бидејќи јас никаде не го спомнав тој случај со Евра туку Евра го спомнав онака за инает...
Никаде не ти ни кажав дека си навивал за Јунајтед или дека не си у право за Суарез. Таков играч е тој уште од кога играше во Ајакс и кога го гризна противничкиот играч за уво. Ама пошо напраи споредба со Евра затоа така ти пишав. И мене не ми се свиѓа што некогаш претерува ама сосема го оправдувам денешното понашање негово.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
По посран тим од лизерпоол нема само може мали купови да зимате како карлинг премиер лига немате освоено 20 години станавте тим како фулам болтон виган блекбурн и други :pos:
Бла бла бла бла........оти вака не се смееше пред 10 дена?

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Јас вака да ти кажам.......вие сте тешки дрва.....тешки. Ама ние ќе да сме уште потешки
Абе сеа до утре може да се натегаш со ова, али табелата години наназад друго зборува....

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Како би ја тепал оваа пичкава француска пребегана од Сомалија такозвана Патрис Евра.. Би го искршил од ќутек.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Абе сеа до утре може да се натегаш со ова, али табелата години наназад друго зборува....
Не можи да се натегам кога така е.......тешки дрва сте само реков ние сме потешки

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
:pos:
Стиви Џи и Суарез кај се тандемов на форумов:pos:
Јас ви реков денеска ќе ви објасни Ман Јунајтед што и како и колку вреди вашата одбрана (y)
Ххахахахаахх :pos: хахахахахахаха :pos:
Шо знам Ливерпул без идеја играат не знаат кај тераат ни што прават , особено второ полувреме шанса не створија, арно Фердинанд се најде фер да му дај малце фора да играат докрај :icon_lol:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Има докази, самиот признал во Уругвај дека го нарекол Негро, да не давал изјави за тамошните медиуми никогаш немаше да биде казнет бидејќи освен Евра никој нит слушнал такво нешто нит пак имало некаков видео запис за да му прочитаат од уста што кажал ко што е случај со Тери. Самиот Суарез се поеба ...

Али и Евра со постапкиве на крајов покажа колку всушност е гнасен карактер, сакал некој тоа да го признае или не.
Јас не верувам во тоа дека тој во Уругвај кажал дека го нарекол Евра негро. Значи тоа ми е толку глупаво што ни од на фудбалер устата не верувам да искочи. Во време на оваа технологија и интернетот, тоа е исто ко да облекол маица со натпис Го мрзам Евра пошо е црнец. А и ми изгледаше како да си ја има мувата на капата Евра затоа што цело време напињаше да се поздрави и да збори со Суарез. Пример Тери ја опна на Бриџ таа и ладно си изигра утакмица. Овој прво со поздравувањето па после во тунелот на полувреме што сакал да збори со Суарез и на крај некако ми беше сумљив.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom