Manchester United v Liverpool; 11-02-2012; Kick off: 12:45; Day 25 Old Trafford

Како ќе заврши натпреварот

• Вкупно гласачи
    124
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Добро добро скокајте сега......пред 10тина дена нигде ве немаше ** ** **** ******* ****.
Типични кукавици и пички сте вие.....типични. Само ми е жал што не напаѓавме од старт па тогаш да ве видам како ќе скокавте.....да ви ебам тимот посран

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Aј со здравје Лузерпул :) И стварно непотребно беше тоа од Евра, посебно не кога славеше пред Суарез. Ама сепак кој ги шиша двајцава, важно е што уште едно дерби е добиено :)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Добро де... остај сега за Сабота во 16:00 ќе го продолжеме муабетов, и тогаш ќе сватиш што сакав да ти кажам, која е разликата меѓу Ман Утд и Ливерпул !
Ајде, каде сте сега вие што се пичевте најмногу, лузери едни.
Каква наслада ми е кога ви ги замислувам фаците сега, тебе, на стиви џи, на тие што се курчевте. Повелете на дискусија молам. Хахаха која е разликата? хахахах.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.137
Поени од реакции
8.098
руни-суарез 2-1 :)
навивачи на ливерпул не се залетвајте многу..ништо не изигравте доста вие 7мо место :D
колку толку ова чини за арсенал :D
алав да муе на она руни..најмногу го поштовам како играч

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Абе нешто ко да падна атмосферата овде а :)многу тивко е глас не ви се слуша или пак судијате ве оштетил а:vozbud:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Добро добро скокајте сега......пред 10тина дена нигде ве немаше ** ** **** ******* ****.
Типични кукавици и пички сте вие.....типични. Само ми е жал што не напаѓавме од старт па тогаш да ве видам како ќе скокавте.....да ви ебам тимот посран
19 points ahead of you, 19 titles and top of the league :D
Инаку требаше Белами од старт да игра и така ќе бевте поопасни, али ипак заслужен пораз.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Ќе може некој накратко да објасни што направи Евра на крај? Го пропуштив крајот..

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Така ли бе сакате бод да земете на ОТ со пола шут? У 91ва шутот на Џонсон беше најголемата закана по голот на Де Геа. Требаше 3-4 да им плеснат, нападот и средината на Ливерпул беше смешна, па кај лекција им одржаа и пораз не можат да поднесат на крајот, Шкртел нешто изиграва борец...импотентен тим, да беше Нани и да игравме повеќе по левата страна ќе беше уште позабавно, ама битно подобриот победи, немаше некои нерегуларности и причини да кењаат хејтерите, така да поздрав до догодина и среќно во борбата за 6то место.

П.С. Уште не ми е јасно како тој старт на Еванс беше фаул, кога ја грмна Руни во голот...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Колку ти е патетичен коментарот значи чудо едно. Прво и основно Суарез е виновен на основа на тоа што го посведочил Евра. Немаше никакви чисти докази дека Суарез рекол такво нешто. Второ и да не се поздрави Суарез тоа си е негова работа нема што Евра да го влече за рака или да му збори. Љут е Суарез и точка нема што Евра да се објаснува. Заради него пропушти 10 натпревари па уште треба да му се смешка и да се поздравува на почеток на утакмица. Трето за вас колку што е одвратен Суарез толку е Евра за нас. Циганиште глупаво од Африка донесено, прво провоцира на Енфилд прави фаули, бацува амблем на Јунајтед пред трибина на Ливерпул, се пцуе со Суарез па после плаче да биде казнет он и сега после победава место да иде да се поздрави со другите играчи он скока како мајмун низ цел терен само колку да испровоцира нешто.
Чоек јас не навивам ниту за Манчестер ниту за Ливерпул и ме боли анусот кој е подобар и кој победи само си кажвуам од неутрална гледна точка дека одвратен ми е Суарез..не ме интересира мене за тој случај со расизмот туку онака како линост ми е одвратен и кога ќе ја направи онаа цинична фаца уште толку ме иритира..па Ливерпул почнав да ги мразам заради тој идиот.....пред да реплицираш прочитај првин па потоа пиши..вака ти испаѓаш смешен бидејќи јас никаде не го спомнав тој случај со Евра туку Евра го спомнав онака за инает...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Ѕирнете ја бодовната разлика помеѓу Јунајтед и лузерфул.

:ROFLMAO::ROFLMAO:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
По посран тим од лизерпоол нема само може мали купови да зимате како карлинг премиер лига немате освоено 20 години станавте тим како фулам болтон виган блекбурн и други :pos:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.833
Колку ти е патетичен коментарот значи чудо едно. Прво и основно Суарез е виновен на основа на тоа што го посведочил Евра. Немаше никакви чисти докази дека Суарез рекол такво нешто. Второ и да не се поздрави Суарез тоа си е негова работа нема што Евра да го влече за рака или да му збори. Љут е Суарез и точка нема што Евра да се објаснува. Заради него пропушти 10 натпревари па уште треба да му се смешка и да се поздравува на почеток на утакмица. Трето за вас колку што е одвратен Суарез толку е Евра за нас. Циганиште глупаво од Африка донесено, прво провоцира на Енфилд прави фаули, бацува амблем на Јунајтед пред трибина на Ливерпул, се пцуе со Суарез па после плаче да биде казнет он и сега после победава место да иде да се поздрави со другите играчи он скока како мајмун низ цел терен само колку да испровоцира нешто.
Има докази, самиот признал во Уругвај дека го нарекол Негро, да не давал изјави за тамошните медиуми никогаш немаше да биде казнет бидејќи освен Евра никој нит слушнал такво нешто нит пак имало некаков видео запис за да му прочитаат од уста што кажал ко што е случај со Тери. Самиот Суарез се поеба ...

Али и Евра со постапкиве на крајов покажа колку всушност е гнасен карактер, сакал некој тоа да го признае или не.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Манчестер ќе победи..точен резултат 2-1:)
поздрав до розенберг и до сите типсери...мамата ни баба ванѓа не ми е рамна..првин резултатот го годам потоа и случката со Евра:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom