Манчестер Јунајтед - Ливерпул (14.03.2009)

Кој ќе победи во дербито?

• Вкупно гласачи
    106
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
После овој натпревар го засакав Ливерпул:vozbud:

Сега што не се фалите фанови на Мначестер:)
само жал ми е што Кики ке падне во депресија...ке плаче цел ден:cry:

П.С Црвени ѓаволи имате поздрав од Ливерпул Фан.:icon_lol:
Се фалиме, први сме.

За разлика од сите вас, бедници ниедни коишто се насладувате со туѓ пораз, искомплексирани едни.

Лош ден, тоа е, одбраната се посра целосно, се изгубија и во простор и во време, не беа сконцентрирани на овој дуел...
Како и да е, остануваме на првото место со 4 бода предност и натпревар помалку, што значи најверојатно и 7 бода ќе биде предноста. Ај нека не стигнат.

Уф уф, какво газење, не го очекував ова

Подобро што направија 4 гришки во еден натпревар одколку на 4 натпревари по една грешка:helou:
Не баш.Не се Хул,Фулам,Блекбурн и екипа да казнуваат како што казнија Ливерпул сега.
До сите хејтери
Ronaldo Finger.JPG
m_e59b7daf27cff268e9aec2ac2e0a29aa.jpg

Хаха смешки :pos2:
Зошто да не се фалиме ? Секаде сме во конкуренција за трофеј за разлика од пензионерите Милан,за кои не се знае дали ќе завршат на 4 место :tapp:

Хаха смешки :pos2:
Зошто да не се фалиме ? Секаде сме во конкуренција за трофеј за разлика од пензионерите Милан,за кои не се знае дали ќе завршат на 4 место :tapp:
Како да завршат кога некој може и да не дочека да заврши првенството:pos2:

А каде се наога Милан..:tapp::tapp::tapp:

Ги сремивме ножевите, почнавме да ги делкаме краставиците, патлиџанот го смачкавме, им изрендавме сирење и ОП искочи Шопска... ајт на здравје јадење :)

Шо се фативте за Милан јадници едни......забораивте кој ве исплескал во секоја ситуација кога сте помислиле дека сте јаки....памтите било каков позитивен исход против Милан ??
Глејте си работа овде не рчкајте кај што сте биле опнати на секој можен начин...

Мораше Манчестер да изгубат некогаш дома, реков за се има прв пат...
Браво за Ливерпул 1-4 не е мал резултат, ќе биде интересно до крајот од сезоната, само Ливерпул не смее да си дозволи кикс...

пс. Можем да му ја замислим фацата на Руни...
Напаѓачот на Манчестер Јунајтед, Вејн Руни се закани дека ќе им стави крај на надежите на Ливерпул за титулата во Премиер лигата.:pos:

v80684.jpg

Јас мислам дека Бенитез е заслужен за ова.
Едноставно страшен тренер е! Ливерпул ги уништи Реал,сега го уништи и Манчестер.
Секоја чест!

Не го гледав натпреварот за жал, но иако Манчестер јунајтед ми е во срцето, им честитам на Ливерпул за овој резултат. Имам огромен респект кон англиската четворка која секогаш придонесува за атрактивни натпревари и која од нив да ја освои шампионската титула или пак лигата на шампиони ќе биде заслужено

Честитки до навивачите на Ливерпул за денешната победата.

fdfdfd.jpg

Чисто така, за потсетување :pusk:

Ливерпул ни го треснаа поштено, заслужен пораз за Црвените Ѓаволи. Ова како да се најавуваше дека ке се случи, истата несигурност ја имавме и со Интер во средата. Али јеби га.
Покрај тоа што имам забелешка на начинот на кој изгубивме, имам забелешка кај Ферги кој за првпат сезонава ја утна тактиката.
Не требаше да почне со Андерсон во средина, момакот му е прва посериозна утакмица после повредата и не помагаше на Керик кој морам да признаам денеска беше загреови. Флечер требаше да игра за да имаме повеќе физичка снага од средината на Ливерпул. Маскерано и Лукас( да да Лукас) беа газди на средината, а чим ја добиеш средината се знае и резултатот.
Можеби да не беше онаа глупост на Немања, немаше вака да заврши утакмицава, но што е тоа е. Ние сме горди навивачи и во поразите и моментално сум среќен што сме СВЕТСКИ,ЕВРОПСКИ и АНГЛИСКИ ШАМПИОН. Водиме 4 поена пред Ливерпул со една утакмица помалце која секако ќе ја добиеме против пацерите Портсмут на Олд Трафорд.
Овој пораз можеби дојде и во прав момент за да се спуштиме на земја и да се освестат фудбалерите дека ПЛ е можеби наша, но ке мора ад ги испотат газовите за неа. А знаејќи го Јунајтед и неговата реакција после неочекуван резултат, треба Фулам да се плаши што ке му се случи на 21 Март.

UNITED TILL I DIE!!!

nemanja.jpg

А момаков сеуште е најдобар и покрај катастрофалниот кикс, кој се дешава дури и на најдобрите.
VENI VICI VIDIC!!!

Што е ма маца_кака,кажи нешто за Милан,каде се наога?на која позиција,дали игра уште во Уефа...тебе за Роналдо да не те гајле ич зашто тој е најдобар фудбалер,може си човеко,ете најдобар е и што сега?
Милан може да се опише со еден збор:Пензионери

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom