Манчестер Јунајтед - Ливерпул (14.03.2009)

Кој ќе победи во дербито?

• Вкупно гласачи
    106
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Очекувано, неочекувано, да зборуваме реално. Ливерпул ги искористи своите шанси...ние тапа игравме...

ПС 1-4

Најболен пораз реално оваа сезона...
Честитки до фановите на Ливерпул, заслужено.

Хах така им треба на манчестер, ги срамниа, џабе се фураше руни, секоја чест за ливерпул, тим кој највеќе го почитувам иако не сум негов фан

Дома не измачкаа...
Честито победата на Ливерпул, заслужена им беше.Не сум видел олку лошо да играме со години.Време беше да се киксне, ни останува сега да победуваме понатаму, имаме уште голема предност.

Еден ден одмор повеќе многу значи, истотака и дуелот со интер беше исцрпувачки за разлика од играта на Реал кој буквално се предаде, и онака немаше што да бара по поразот на свој терен:toe:

Kaко навивач на Манчестер симнувам капа пред Ливерпул...секоја чест за денес...
мислам доволно ќе им биде за директен пласман во лига на шампиони наредната година:pos2:

Честитки за победата на Лузерпул, Јунајтед потполно потфрли, нема никакво оправдување за слабата игра.
Сепак поразот до некаде е добар, малку спуштање на земја и како што следи по секој пораз, очекувам серија од 9-10 победи по ред:helou:

Како и да е, Премиер лигата останува во наши раце, а овој натпревар само едно лошо искуство.

Ни ебаа мамата...КА-ТА-СТРО-ФА!!!!!
ЧЕСТИТКИ ДО СИТЕ ШТО НАВИВАА ЗА ПОДОБРИОТ НА ОВОЈ МЕЧ-ЛИВЕРПУЛ

Неочекувано, ама од моја страна премногу посакувано :pipi:

Честитки до сите навивачи на Ливерпул, ептен мерак ми се направи за победава :vozbud:

Еден ден одмор повеќе многу значи, истотака и дуелот со интер беше исцрпувачки за разлика од играта на Реал кој буквално се предаде, и онака немаше што да бара по поразот на свој терен:toe:

Kaко навивач на Манчестер симнувам капа пред Ливерпул...секоја чест за денес...
мислам доволно ќе им биде за директен пласман во лига на шампиони наредната година:pos2:

Не и тоа оправдување за катастрофалната игра денес,но тоа е тоа.Сепак предноста е сеуште кај Манчестер и еден лош ден мислам дека нема да влијае на целата сезона :toe:

После овој натпревар го засакав Ливерпул:vozbud:

Сега што не се фалите фанови на Мначестер:)
само жал ми е што Кики ке падне во депресија...ке плаче цел ден:cry:

П.С Црвени ѓаволи имате поздрав од Ливерпул Фан.:icon_lol:

После овој натпревар го засакав Ливерпул:vozbud:

Сега што не се фалите фанови на Мначестер:)
само жал ми е што Кики ке падне во депресија...ке плаче цел ден:cry:

П.С Црвени ѓаволи имате поздрав од Ливерпул Фан.:icon_lol:
Ние имаме со што да се фалиме, сеуште сме во пол позиција на сите полиња за разлика од Билан:helou:

честито за ливерпул, не совладаа на наши грешки упм. ти ебам одбраната ти ебам. од толку фалена и непробојна, денес баш мораше да се деси да потфрлат. и тоа МАКСИМАЛНО!
ајде, ништо страшно, сепак сме напред сеуште. манчестер форевер!

Честито за Ливерпул,ги осакатија :pos:

честито за ливерпул, не совладаа на наши грешки упм. ти ебам одбраната ти ебам. од толку фалена и непробојна, денес баш мораше да се деси да потфрлат. и тоа МАКСИМАЛНО!
ајде, ништо страшно, сепак сме напред сеуште. манчестер форевер!
Подобро што направија 4 гришки во еден натпревар одколку на 4 натпревари по една грешка:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom