Манчестер Јунајтед - Челзи | 26.08.2013; 21:00h | Олд Трафорд

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Со каков исход ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    137
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Можам да дискутирам како човек али како фан на Арсенал се гледа зошто си тука дојден.

извини, да не требаше од тебе да барам влезница за темава?
ако сакам и колку сакам ќе пишувам, тебе ако не ти се свиѓа мене ме заболе стојко:icon_lol:

1176260_492182950875848_951017831_n.jpg

Не бе не е пенал!

Не сум баш сигурен дека топката одеше во гол, па затоа и судијата кој беше блиску и виде не досуди пенал. Доколку се најде видео со добар агол слободно постирајте да видиме.

Доста досадна утакмица. (n)
да де и судијата успеа да процени каде ке оди, браво за него (y) а и за твоето оправдување кон него

Пенал чист ко суза за Јунатед, за Челси нема говор за пенал и да беше фаул беше надвор од 16, углавно тактички фудбал за нијансу Јунајтед поконретан, одбрана на Челси е далеко посредена од претходни сезоне знае се кој накуде тера, Јунатед ако го изгубат Руни ке изгубат 30 посто од играта, Велбек според мене не е за тим како Јунајтед, Торес мизерија, углавно тој е тој, Тери и Видиќ капитенски газив!

Аха, нели пошто Ферги не го правеше тоа, пошто сите други тренери не го праат тоа...

Ја гледаше некни со Вила утакмицата??? И да сите прават така, ама НИКОЈ не прави ЦИРКУС од тоа. Види снимки само ќе видиш за шо зборувам.

Шах да играа повозбудливо ќе беше ми се чини.
Руни не го давајте никако. Никако.

Реакцијата на Мурињо кога се утепа Ешли од јакиот удар со воздухот е она што цело време ме нервира кај него. ОК тренериште е ама кога ќе ти се деси на тебе таковпенал да пиеш и да изгубиш бодови не гличи како магаре...

Ја гледаше некни со Вила утакмицата??? И да сите прават така, ама НИКОЈ не прави ЦИРКУС од тоа. Види снимки само ќе видиш за шо зборувам.

Не дупи брат, ако има некој од кого Мурињо го научи тоа, тоа е од Ферги. Исти се, затоа и се сакаа толку.

Инаку чист пенал имаше, судијава лош. Два картони даде, али и тие два за безвезе. Тоа од Де Бруин беше неспоредливо послаб старт од тие на Ешли Кол и на Евра чинам беше кога го скина Оскар.

Не знам што очекувавте вие од Мурињо, да игра со сите сили во напад, на Олд Трафорд у ВТОРО КОЛО? No way Jose. Не му е првпат па да ви е чудно. Инаку, мен оф д меч според мене Кехјил. Го пикна у џеб Ван Перси (со помош на Тери секако), али како смирено и цврсто изигра. :cuc:

Всушност целата одбрана на Челзи е таква, Бане, Тери, Кол... Тоа ќе му е од голем плус на Мурињо, може и Луиз заради тоа да биде во втор план, не ми изгледа како профил на играч како што се гореспоменативе.

Општо, Јунајтед имаше поголема иницијатива, ама и тие без фајнл тач, со пола сила.

Не дупи брат, ако има некој од кого Мурињо го научи тоа, тоа е од Ферги. Исти се, затоа и се сакаа толку.

Инаку чист пенал имаше, судијава лош. Два картони даде, али и тие два за безвезе. Тоа од Де Бруин беше неспоредливо послаб старт од тие на Ешли Кол и на Евра чинам беше кога го скина Оскар.

Не знам што очекувавте вие од Мурињо, да игра со сите сили во напад, на Олд Трафорд у ВТОРО КОЛО? No way Jose. Не му е првпат па да ви е чудно. Инаку, мен оф д меч според мене Кехјил. Го пикна у џеб Ван Перси (со помош на Тери секако), али како смирено и цврсто изигра. :cuc:

Всушност целата одбрана на Челзи е таква, Бане, Тери, Кол... Тоа ќе му е од голем плус на Мурињо, може и Луиз заради тоа да биде во втор план, не ми изгледа како профил на играч како што се гореспоменативе.

Општо, Јунајтед имаше поголема иницијатива, ама и тие без фајнл тач, со пола сила.

Абе иронично копиле ко него немало и нема ни да има. Ајде во оваа утакмица битка меѓу големи, ама некни бе...? Со еден Ламберт зел се расправа, а Ламберт беше во право имаше и црвен и пенал за Вила. Само ајде... нека се носи фала богу со од Јунајтед не решија тој да го наследи Фергусон.

А за Перси друже нигде го немаше оти крилата нас ни беа дупки, и немаше никаква продорност по страните затоа и беше затворен. Јас би рекол дека Тери и Ивановиќ имаа многу лесна работа на утакмицава, исто како и Рио и Ведиќ.
--- надополнето: 26 август 2013 во 23:36 ---
Ја не да им дадем по еден бод,ја би им одзел.До душа јасно ми беше како ќе игра Мурињо,и си ја оствари целта.Мојс беше тој што требаше да потегне,ама очигледно и него му одгвараше овај резултат и нејќеше да ризикува.

Друже киксот на Сити вчера многу придонесе за задоволство со бод на оваа утакмица.

Од дечицава не можат поздравите мислења да дојдат до израз. Напалени, нереални и пристрасни, чиниш евтини копии на Латас.

Клуч на темава, веројатно ќе им помине.

Ова што требаше да има пенал за нас мање битно, поентата е дека им се докажа на фановиве на Челзи и на ПЛ обожавателите дека судиски грешки увек има и не е поентата до тоа дека Фергусон ги контролирал масонските судии поставени од ФА. Некад добиваш, некад си оштетен, еве воведоа гол технологија, може ќе воведат и челинџ како во тенисот.

Второ, не знам кој му е проблемот на Мурињо што Мата не го стави, Мата е играч кој со еден потег решава утакмица и да ми дадат 100 милиона за да купам играч во Јунајтед, нема ни Бејл ни Мејл да купам, одма Мата доаѓа. Од овие другиве Шурле се истури од трчање иако малце изгубен ама прва сезона му е на дечкото во ПЛ, ќе видиме што ќе биде од него. Хазард не пројде откај Џонс иако Џонс потфрли во офанзивниот дел но десен бек е негова најнеомилена позиција, многу е подобар како стопер и дм. Кај нас Велбек потфрли во реализацијата ама и не е тој лево крило ни малце, Керик владееше како и секојпат и време е веќе да престане да се лупета како бил просек.

Трето, убаво пиша некој погоре како да не им се победуваше на двете екипи.

Четврто, ваков менаџерски блам од двајцава (Мурињо и Мојс) немам видено, едниот го уфрла Торес, другиот го уфрла Ешли Јанг :sneaky: кој кого заеба само не знам :pos: Јанг и Торес не знам зашто уште се во овие две екипи, јас би ги продала веднаш додека држат цена.

Петто, заебете Сити, Манчестер и Челзи ќе се борат за титулата. Сити од догодина.

Челзи слабо, Јунајтед доволно. Руни изигра најдобро, РВП отсечен, Велбек меѓу подобрите кај Челзи. Крајно тактички натпревар.

Рафа аут.

Се океј, ама ако денес Руни беше играчиште што да кажеме кога е at his best. Се бореше и трчаше ептен, се виде дека сака да се докаже и да се избори за место во првиот тим, ама направи најмалце 5 грешки. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom