RickyLFC9
Модератор
Se glea kolku se razbiras. Rafael ni na klupa ne bese, DZOUNS igrase desnoРафа аут.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Se glea kolku se razbiras. Rafael ni na klupa ne bese, DZOUNS igrase desnoРафа аут.
Се океј, ама ако денес Руни беше играчиште што да кажеме кога е at his best. Се бореше и трчаше ептен, се виде дека сака да се докаже и да се избори за место во првиот тим, ама направи најмалце 5 грешки.![]()
Ова што требаше да има пенал за нас мање битно, поентата е дека им се докажа на фановиве на Челзи и на ПЛ обожавателите дека судиски грешки увек има и не е поентата до тоа дека Фергусон ги контролирал масонските судии поставени од ФА. Некад добиваш, некад си оштетен, еве воведоа гол технологија, може ќе воведат и челинџ како во тенисот.
Второ, не знам кој му е проблемот на Мурињо што Мата не го стави, Мата е играч кој со еден потег решава утакмица и да ми дадат 100 милиона за да купам играч во Јунајтед, нема ни Бејл ни Мејл да купам, одма Мата доаѓа. Од овие другиве Шурле се истури од трчање иако малце изгубен ама прва сезона му е на дечкото во ПЛ, ќе видиме што ќе биде од него. Хазард не пројде откај Џонс иако Џонс потфрли во офанзивниот дел но десен бек е негова најнеомилена позиција, многу е подобар како стопер и дм. Кај нас Велбек потфрли во реализацијата ама и не е тој лево крило ни малце, Керик владееше како и секојпат и време е веќе да престане да се лупета како бил просек.
Трето, убаво пиша некој погоре како да не им се победуваше на двете екипи.
Четврто, ваков менаџерски блам од двајцава (Мурињо и Мојс) немам видено, едниот го уфрла Торес, другиот го уфрла Ешли Јангкој кого заеба само не знам
Јанг и Торес не знам зашто уште се во овие две екипи, јас би ги продала веднаш додека држат цена.
Петто, заебете Сити, Манчестер и Челзи ќе се борат за титулата. Сити од догодина.
Кфатро формаџи пица ке се деси вечер(4+)
Ракиица е спремна, хатеце се кува, патлиџани се ладиф
помфрит сс сирење, празник за очи(Саша Матиќ донт лајк дис) Куде другара ке глеамо на плазму толику : )))
Сс среќу острофско дерби еј, сфи да уживамо тунајт
поздраф нездраф
Нема да навлегувам во негативни коментари за пенали и такви работи.
Поздрав
Ама да не навлагате и нареден пат кога нема да ви свирнат вас. Океј?![]()
John Galt цело време беа удвојувани, у прв палн им беше одбраната на двата тима
Не туку на форумов неможе да се развие квалитетна дискусија. Лампард скокна и раката му беше со тело, но од ударот на топката му се рашири раката, и фотографијата е направена од таков агол да изгледа ко да му е испружена цела рака, а усвари тоа е така од инерцијата/силата на топката.
Ко сме кај пеналите, имаше удар од Џонс врз Кол во пределот на абдоменот (ако се сеќавам добро) доволно за да му го наруши балансот.
Доколку некогаш во животот си се занимавал со спорт ќе ми ја сфатиш поентата. Повеќе елементи имаше кај Лампард, ама факт е дека несакаше Еткинсон да си прави проблеми. Се на се коректен меч, без тензија, иако доста досаден. Најмногу се очекуваше од Азар и РвП, а и 2цата покажаа многу малку.