Манчестер Јунајтед - Челзи | 26.08.2013; 21:00h | Олд Трафорд

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Со каков исход ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    137
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Меех немам ништо против да тепаме со непостоечки пенал, послатко амин :P

2-1 ќе тепа Челзи.Манчестер ќе добијат црвен и Лампард од пенал ќе ја реши.Само што добив дојава од Џаро.:D

Кој ќе биде судија? Нашиов или некој од вашите?

Уствари што се замарам ја, кој смее да свири некој против специјалниот.:icon_mrgr:
Има судија што не е од нивните ? :eek::eek:

Celzi go ima kopukot na klupa ama go nema Van Persi na teren, enough said.
--- надополнето: 25 август 2013 во 01:41 ---
Бавча

Oд кога си станал ти ваков бе? Не го поштоваше Мурињо едно време или бладам? :нинџ:

sve u redu toa, samo sto od koga se preseli vo anglija pocna da go imitira stariot prc i da se linguri, a toa brate mili ti e isto koga maloleten navivac na mancester mu se kurci na asli liverpulec okolu tituli i cuda, me razbiras so sakam da kazam ja ustvari...misim nema rezon. Taka i ovoj, od arogantno kopile, sea mi glumi licemer, a toa samo na eden covek mu uspea. Od druga strana, kopuk i ne e taka nekoja golema navreda, bas e simpaticno.

Celzi go ima kopukot na klupa ama go nema Van Persi na teren, enough said.
--- надополнето: 25 август 2013 во 01:41 ---

sve u redu toa, samo sto od koga se preseli vo anglija pocna da go imitira stariot prc i da se linguri, a toa brate mili ti e isto koga maloleten navivac na mancester mu se kurci na asli liverpulec okolu tituli i cuda, me razbiras so sakam da kazam ja ustvari...misim nema rezon. Taka i ovoj, od arogantno kopile, sea mi glumi licemer, a toa samo na eden covek mu uspea.

Не е лицемер, туку е малку потсмирен. Уште е таков, ама онака, потскриено удира под појас. Се лажеш.

^Рачунајте дека дебилов погоре ке ја посере утакмицата. Без разлика кој ќе победе, он ќе биде главната фаца.
Нема утакмица каде не прави миниум 3-4 грешки, а бидејки на дербиво ќе одлучуваат ситници.. проценете сами... :)
Алиби пред натпреварот :P

Не е лицемер, туку е малку потсмирен. Уште е таков, ама онака, потскриено удира под појас. Се лажеш.

C c c isti murinjo si stanal :icon_mrgr: aj da se vratam u sk pa da pieme pivo peder eden

Само да не игра Торес, тоа ми е желбата :)

530449_10151647984002746_1656342121_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom