Манчестер Јунајтед - Челзи [03.04.2010|13:45h]

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување

Натпреварот ќе заврши со

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Трагично е тоа што кога Манчестер ќе победат нефер , ништо не зборите и со сила се убедувате дека било исправно.:toe:

Трагично е тоа што кога Манчестер ќе победат нефер , ништо не зборите и со сила се убедувате дека било исправно.:toe:
Јас мислам дека не е така. Има и голем број членови кои признаваат судиски грешки и ако нешто не е како што треба! Од ваша страна само 1-2 ако признаа дека судијата влијаеше директно на резултатот, другите се прават на Тошо!
А Челзи победи и не можеме ништо тука да промениме:toe:

Го очекувам Бобан43 да искоментира за утакмицава.Сигурно има дркано да изгуби Челзи,ама за жал не му се исполни тоа.
:pipi:

Па и пеналот направен надвор од шеснаестерец против Ливерпул дома влијаше на понатамошниот тек на настани, не наидов тогаш на многу мајки терези на форумов кој го признаа тоа, него коментарите им беа, па ок изиграа Ливерпул за просечна екипа и тн и тн ...

Се случуваат вакви пацерајски судиски грешки и тоа е тоа, башка, Јунајтед прво полувреме не направија шанса за гол колку што можев да приметам, шо убаво го замени Берба Руни, мерак да ти е да глеаш ебате бугарот шугав.

И пак, никад нема да сватам, ај Роналдо ок, сакаше самиот да замине, али Тевез бе мајкуму стара ... :tapp:

Не дека Јунајтед се one man team, али против вакви екипи потребен е индивидуалец од типот на Руни, Челзи не се Болтон, проблемот за Ферги е што лани ги имаше двајца такви у екипа и плус уште еден кој ротираше у прв тим ( Тевез ), сезонава остана само на 1 а екипава се навикна на таков тип на играчи, затоа и денес без идеа изиграа и делуваа предвидливо ... на домашен терен. :wink:

тепаа шо тепаа Челзи, ја имаа играта, беа подобриот тим, но иако неможам да се сложам дека требаше да се судат наводните пенали, офсајдот беше очигледен.

За првото полувреме ќе се согласам дека Челзи беше подобар, но второто полувреме Манчестер го диктираше темпото на игра, посебно во последните 20тина минути.

За пеналите доколку се судеше фаулот над Парк, јас сигурен сум дека ќе беше се поинаку на натпреварот и немаше да можеби да дојде ситуација да има пенал за Челзи. Вака, како и да е не беа досудени 2 пенали, по 1 за двете екипи.

Офсајдот, јас не знам како судијата не го виде, да беше некоја мешаница, да не може да се виде ОК, ама вака ова беше очигледно.

И нормално нас не ни останува ништо друго, тоа што беше - беше, не можеме да сменеме ништо. Само ќе биде многу лошо доколку овој дуел решава за шампионот во ПЛ.

Го очекувам Бобан43 да искоментира за утакмицава.Сигурно има дркано да изгуби Челзи,ама за жал не му се исполни тоа.

Неутрален беше.Има гласано за нерешено.:smir:

Поголеми плачливи ПИ*ки од вас немаше по поразот на челзи од Барса лани, некој дури уште плачат така да немој те молам овде да се правиш тоа што не си!
Ако не бевме оштетени и ако загубевме верувам дека 90%, меѓу кои и јас ќе го признаевме поразот, а вака не очекувај такво нешто!

:back:

Другарче, знаеш дека и за ова си во право:smir:

Најмногу си ти за грев ама тоа е, секакви крепи мајката земја:pop:
Да бе, тешко нејзе што те крепи :nesum:

Напротив, ич не се осеќам нервозно или вознемирено, ако таквите победи га докажуват големината на парите, слободно не победувајте така секојпат, ама ич ич нема око да ми трепне, а не па да плачам. Ве жалам вас навивачето на Челзи шо се радувате на (какви-такви) ебани победи :) Тва е исто коо некоо маленко дете плаче и ќе му дадеш играчка шо свире за да престане. :)
Битката допрва почнува? Неможеш со тва да ме утешаш за наклоненоста на судијата кон сината боја, битката за мене е решена. Судијата га даде крајната пресуда. :)
И нема шо да честитам победа, лекцијата шо га гледааме се викаше Поим за бизнис, а не англиска дерби утакмица. Ако стварно се радуваш на такви победи, нека ти е честито и со алал нека ти се. :)
И шо ти е криво нешто за Ферги? :)
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED! :)

Ка тепате сте најјаки, ка
Copy%20of%20ztzoth.jpg
губате парите и судиите се против вас...

За жалене сте брат :)

За првото полувреме ќе се согласам дека Челзи беше подобар, но второто полувреме Манчестер го диктираше темпото на игра, посебно во последните 20тина минути.

За пеналите доколку се судеше фаулот над Парк, јас сигурен сум дека ќе беше се поинаку на натпреварот и немаше да можеби да дојде ситуација да има пенал за Челзи. Вака, како и да е не беа досудени 2 пенали, по 1 за двете екипи.

Офсајдот, јас не знам како судијата не го виде, да беше некоја мешаница, да не може да се виде ОК, ама вака ова беше очигледно.

И нормално нас не ни останува ништо друго, тоа што беше - беше, не можеме да сменеме ништо. Само ќе биде многу лошо доколку овој дуел решава за шампионот во ПЛ.

Зошто овој да решава а да не решава минатиот кој го добивме со 1:0?

Или зошто да не решаваат нашите 2 порази од Сити?

Или вашиот од Евертон?

Во сезоната има 40кола, не едно. Така да не стенкајте дека Дин ви ја одзел титулата, кога шансите за освојување на титулата се еднакви :smir:

Јас мислам дека не е така. Има и голем број членови кои признаваат судиски грешки и ако нешто не е како што треба! Од ваша страна само 1-2 ако признаа дека судијата влијаеше директно на резултатот, другите се прават на Тошо!
А Челзи победи и не можеме ништо тука да промениме:toe:

Не викам дека сите се такви. Ама оние како тебе сигурно се.

:back:

Зошто овој да решава а да не решава минатиот кој го добивме со 1:0?

Или зошто да не решаваат нашите 2 порази од Сити?

Или вашиот од Евертон?

Во сезоната има 40кола, не едно. Така да не стенкајте дека Дин ви ја одзел титулата, кога шансите за освојување на титулата се еднакви :smir:

Се согласувам дека титулата се добива во сите 38 кола, но ако и Челзи и Манчестер ги победат сите останати 5 кола (што не верувам), тогаш овој дуел ќе има најголема важност во освојувањето на титулата. :toe:

Не се ни судиите за нас, ни пак ФА. Не се ни против нас. Аман сфатете веќе еднаш.
Тие 3 ситуации денеска што беа сомнителни, во ниту една немаше пенал. Дрогба даде гол од офсајд, Македа даде гол со рака. Значи судиите не помагале на Манчестер или Челзи, туку се глупи. Вакви грешки имало милион секоја сезона и јас сеуште мислам дека не се намерни. Се работи за Премиер Лига бе. И се надевам дека не се.
Челзи беше за нијанса подобар, победи и е во пол позиција за освојување на трофејот. На нас ни помагале судиите... на нив им помагале судиите... преку кур више, не помагале, едноставно се премногу глупи за да судат на барем еден натпревар без ни една грешка. За Челзи имаше мислам 8 пенали сезонава од кои 2-3 сигурно не беа и што, да плачеме сега дека незаслужено се на прво место?
Арсенал победи со голови во 95 минута во 5 од последните 10 натпревари и што? Пак да плачеме? Секој добиваше ''помош'' сезонава од судиите, освен Арсенал, кој, рака на срце, ако се дискутира во таа ''насока'' може да се каже дека е најоштетен.
Сепак, рано е уште. Има уште цели 5 натпревари. Манчестер Сити, Тотенхем, Ливерпул - овие 3 тима се борат за 4то место, а играат неколку натпревари со Манчестер Јунајтед, Челзи и Арсенал - тимови кои се борат за титулата. Еден кикс може да смени многу.
Честито победа на Челзи, заслужено. Не е Дрогба крив што судиите се ќорави и ретардирани, а ни Македа. Затоа таа ебана технологија треба да се воведе во фудбалот, мош ќе се изгуби на атрактивност, ама барем вакви глупости нема да има.

PS: Од кога бе во ПЛ се играат 40 кола? :tapp:

Не се ни судиите за нас, ни пак ФА. Не се ни против нас. Аман сфатете веќе еднаш.
Тие 3 ситуации денеска што беа сомнителни, во ниту една немаше пенал. Дрогба даде гол од офсајд, Македа даде гол со рака. Значи судиите не помагале на Манчестер или Челзи, туку се глупи. Вакви грешки имало милион секоја сезона и јас сеуште мислам дека не се намерни. Се работи за Премиер Лига бе. И се надевам дека не се.
Челзи беше за нијанса подобар, победи и е во пол позиција за освојување на трофејот. На нас ни помагале судиите... на нив им помагале судиите... преку кур више, не помагале, едноставно се премногу глупи за да судат на барем еден натпревар без ни една грешка. За Челзи имаше мислам 8 пенали сезонава од кои 2-3 сигурно не беа и што, да плачеме сега дека незаслужено се на прво место?
Арсенал победи со голови во 95 минута во 5 од последните 10 натпревари и што? Пак да плачеме? Секој добиваше ''помош'' сезонава од судиите, освен Арсенал, кој, рака на срце, ако се дискутира во таа ''насока'' може да се каже дека е најоштетен.
Сепак, рано е уште. Има уште цели 5 натпревари. Манчестер Сити, Тотенхем, Ливерпул - овие 3 тима се борат за 4то место, а играат неколку натпревари со Манчестер Јунајтед, Челзи и Арсенал - тимови кои се борат за титулата. Еден кикс може да смени многу.
Честито победа на Челзи, заслужено. Не е Дрогба крив што судиите се ќорави и ретардирани, а ни Македа. Затоа таа ебана технологија треба да се воведе во фудбалот, мош ќе се изгуби на атрактивност, ама барем вакви глупости нема да има.
Ова ти е пост на место, ама навивачите на Јунајтед се револтирани зошто некој постојано се вади со такви изговори!
Не се Челзи криви што Дин денес беше очаен, само треба да признаат дека судиските грешки не се во корист на никого, туку едноставно се случуваат:toe:

А,кој не признава дека голот од Дрогба беше од офсајд и дека имаше можеби пенал за Манчестер?

Ама барем и вие признајте дека од Македа голот беше постигнат со рака и дека можеби имаше пенал врз Анелка?

И искрено,дека за нијанса беше Челзи подобар.

За жал двете екипи ги мрзам многу и за никој не навијав.:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom