StefanJT26
Captain , Leader , Legend
- Член од
- 11 јануари 2010
- Мислења
- 610
- Поени од реакции
- 7
Трагично е тоа што кога Манчестер ќе победат нефер , ништо не зборите и со сила се убедувате дека било исправно.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Јас мислам дека не е така. Има и голем број членови кои признаваат судиски грешки и ако нешто не е како што треба! Од ваша страна само 1-2 ако признаа дека судијата влијаеше директно на резултатот, другите се прават на Тошо!Трагично е тоа што кога Манчестер ќе победат нефер , ништо не зборите и со сила се убедувате дека било исправно.![]()

тепаа шо тепаа Челзи, ја имаа играта, беа подобриот тим, но иако неможам да се сложам дека требаше да се судат наводните пенали, офсајдот беше очигледен.
Го очекувам Бобан43 да искоментира за утакмицава.Сигурно има дркано да изгуби Челзи,ама за жал не му се исполни тоа.
![]()
Поголеми плачливи ПИ*ки од вас немаше по поразот на челзи од Барса лани, некој дури уште плачат така да немој те молам овде да се правиш тоа што не си!
Ако не бевме оштетени и ако загубевме верувам дека 90%, меѓу кои и јас ќе го признаевме поразот, а вака не очекувај такво нешто!
Да бе, тешко нејзе што те крепи :nesum:Другарче, знаеш дека и за ова си во право:smir:
Најмногу си ти за грев ама тоа е, секакви крепи мајката земја:pop:
Напротив, ич не се осеќам нервозно или вознемирено, ако таквите победи га докажуват големината на парите, слободно не победувајте така секојпат, ама ич ич нема око да ми трепне, а не па да плачам. Ве жалам вас навивачето на Челзи шо се радувате на (какви-такви) ебани победиТва е исто коо некоо маленко дете плаче и ќе му дадеш играчка шо свире за да престане.
Битката допрва почнува? Неможеш со тва да ме утешаш за наклоненоста на судијата кон сината боја, битката за мене е решена. Судијата га даде крајната пресуда.
И нема шо да честитам победа, лекцијата шо га гледааме се викаше Поим за бизнис, а не англиска дерби утакмица. Ако стварно се радуваш на такви победи, нека ти е честито и со алал нека ти се.
И шо ти е криво нешто за Ферги?
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED!![]()

За првото полувреме ќе се согласам дека Челзи беше подобар, но второто полувреме Манчестер го диктираше темпото на игра, посебно во последните 20тина минути.
За пеналите доколку се судеше фаулот над Парк, јас сигурен сум дека ќе беше се поинаку на натпреварот и немаше да можеби да дојде ситуација да има пенал за Челзи. Вака, како и да е не беа досудени 2 пенали, по 1 за двете екипи.
Офсајдот, јас не знам како судијата не го виде, да беше некоја мешаница, да не може да се виде ОК, ама вака ова беше очигледно.
И нормално нас не ни останува ништо друго, тоа што беше - беше, не можеме да сменеме ништо. Само ќе биде многу лошо доколку овој дуел решава за шампионот во ПЛ.
Јас мислам дека не е така. Има и голем број членови кои признаваат судиски грешки и ако нешто не е како што треба! Од ваша страна само 1-2 ако признаа дека судијата влијаеше директно на резултатот, другите се прават на Тошо!
А Челзи победи и не можеме ништо тука да промениме![]()
:back:
Зошто овој да решава а да не решава минатиот кој го добивме со 1:0?
Или зошто да не решаваат нашите 2 порази од Сити?
Или вашиот од Евертон?
Во сезоната има 40кола, не едно. Така да не стенкајте дека Дин ви ја одзел титулата, кога шансите за освојување на титулата се еднакви :smir:

Ова ти е пост на место, ама навивачите на Јунајтед се револтирани зошто некој постојано се вади со такви изговори!Не се ни судиите за нас, ни пак ФА. Не се ни против нас. Аман сфатете веќе еднаш.
Тие 3 ситуации денеска што беа сомнителни, во ниту една немаше пенал. Дрогба даде гол од офсајд, Македа даде гол со рака. Значи судиите не помагале на Манчестер или Челзи, туку се глупи. Вакви грешки имало милион секоја сезона и јас сеуште мислам дека не се намерни. Се работи за Премиер Лига бе. И се надевам дека не се.
Челзи беше за нијанса подобар, победи и е во пол позиција за освојување на трофејот. На нас ни помагале судиите... на нив им помагале судиите... преку кур више, не помагале, едноставно се премногу глупи за да судат на барем еден натпревар без ни една грешка. За Челзи имаше мислам 8 пенали сезонава од кои 2-3 сигурно не беа и што, да плачеме сега дека незаслужено се на прво место?
Арсенал победи со голови во 95 минута во 5 од последните 10 натпревари и што? Пак да плачеме? Секој добиваше ''помош'' сезонава од судиите, освен Арсенал, кој, рака на срце, ако се дискутира во таа ''насока'' може да се каже дека е најоштетен.
Сепак, рано е уште. Има уште цели 5 натпревари. Манчестер Сити, Тотенхем, Ливерпул - овие 3 тима се борат за 4то место, а играат неколку натпревари со Манчестер Јунајтед, Челзи и Арсенал - тимови кои се борат за титулата. Еден кикс може да смени многу.
Честито победа на Челзи, заслужено. Не е Дрогба крив што судиите се ќорави и ретардирани, а ни Македа. Затоа таа ебана технологија треба да се воведе во фудбалот, мош ќе се изгуби на атрактивност, ама барем вакви глупости нема да има.

За жал двете екипи ги мрзам многу и за никој не навијав.:wink:Го очекувам Бобан43 да искоментира за утакмицава.Сигурно има дркано да изгуби Челзи,ама за жал не му се исполни тоа.
![]()