Манчестер Јунајтед - Арсенал |Сабота 03 Ноември 2012 |Час: 13:45 | Олд Трафорд

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    114
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Чиста победа на Манчестер Јунајтед...1,3+ 2 и кусуро коефициент таман за сингл:D
3+ и ГГ се игра утакмицава.. исто така и Ливерпул испадна а и Челзи. Не ги разбирам луѓето што ја играа Челзи-Манчестер кец, или 2ка.
Посигурно од ГГ и 3+ НЕМА.

3+ и ГГ се игра утакмицава.. исто така и Ливерпул испадна а и Челзи. Не ги разбирам луѓето што ја играа Челзи-Манчестер кец, или 2ка.
Посигурно од ГГ и 3+ НЕМА.

Може и 0-0 да има, колкупати сум се изгорел на тој тип....мада за со челзи недела дена зборев гг3+ пп и си лапнав добра пара :)

Мислам дека статистиката беше Арсенал од последните 16 утакмици кои им ги судел Мајк Дин победил на само 1 :)
Така да... :D

Едит: премиерлигашки утакмици :)

Јас па сакам судиите да се наклонети кон Арсенал, а да тепа Јунајтед. И Ван Перси да стрела. На ОТ тешка работа Арсенал да замине со 3 бода со составот шо го има.

Арсенал не губи сто посто.
Ако сака некој ќе се кладам во аватар.

Ајде,со мене само кажи временски период.
Ти викаш ќе тепа Арсенал,јас викам Манчестер Јунајтед.
Тактички игра. Вика ''Арсенал не губи 100%'' што значи ако не дефинирате од сега што ке биде ако заврши нерешено ке се вади на првиот пост :)
Побрз испадна од мене, јас испаѓам... :(

Нема да читам коментари наназад само ќе кажам добар вовед непристрасен и објективен.

За натпреварот се е можно, навивачки сакам победа на Арсенал нормално но сепак за тоа треба многу. Се надевам дека ќе биде одличен натпревар без глупости на судиите и криво ми е што сум на свадба нема да можем да гледам:(.

Нека победи подобриот.

Тактички игра. Вика ''Арсенал не губи 100%'' што значи ако не дефинирате од сега што ке биде ако заврши нерешено ке се вади на првиот пост :)
Побрз испадна од мене, јас испаѓам... :(
Па ако Арсенал тепа јас бирам аватар на тој што сака.
Ако победи Јунајтед тој ми бира.
Ако заврши нерешено никој не бира на никого.
:)
Ајде,со мене само кажи временски период.
Ти викаш ќе тепа Арсенал,јас викам Манчестер Јунајтед.
Една недела тамам ми изгледа :)

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Teшко игра Арсенал последниов период, така да, ако ние си изиграме како што треба, конечно, а да не се влечеме како црева по терен, како што правиме во поголемиот дел од натпреварите сезонава, сигурен сум дека ке победиме.

Овој тим на Јунајтед има огромен напаѓачки потенцијал, само не знам зашто откако ке постигнеме гол, идеме да се браниме, а одбраната ни е најслаба точка.

Па ако Арсенал тепа јас бирам аватар на тој што сака.
Ако победи Јунајтед тој ми бира.
Ако заврши нерешено никој не бира на никого.
:)

Една недела тамам ми изгледа :)
Е тоа е веќе друго. Вака се може.
Иначе и јас коментирав со Challenge Accepted ама не го гледам сеа постот. Од телефон сум уклучен па којзнае зошто не се постирало. :)

Сакам судијата да суди непостоечки пенал за Арсенал, да дадат гол од офсајд и на крај Јунајтед да победи 4-1. (Де Геа да го фати пеналот).. И тоа со Хет-трик на РВП и еден гол на Руни од чист пенал. :D

Ако биде нешто слично јас ќе го носам Ван Перси во дрес на Арсенал на аватар до наредниот дуел. :D

Само сакам Арсенал машки да изиграат, да го дадат максимумот без разлика на исходот и нормално фер да биде судењето оти че паљам че кољам.
А навивачите на јунајтед да не летаат многу во облаци, одбраната им е лоша, средината топло-ладно, нападот само им е убиствен, многу голови примаат посебно на Олд Трафорд.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom