Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
По мене ова дерби ќе биде исклучително добро и како еден неутрален навивач ќе уживам во играта која ќе ја придонесат тие. Типувам за Арсенал иако може и да победи Јунајтед а може и нерешено...
Никогаш нема да функционира средината со Сонг,Дени и РвП како АМ/ЅЅ,затоа и немаше игра.
Со Јунајтед ќе се оди со Сонг,Вилшер,Росицки и ќе има креативност за извоз.:smir:
Му се дава 3 сезони шанса и никако да ја искористи,има и добри натпревари,но не прави ништо посебно,туку само знае добро да си ја заврши својата работа,но тие натпревари ги има многу малце.Вилшер му го зазема местото во тимот,Диаби кога ќе се врати сигурно ќе биде пред него,а и Арон,кој моментално е на позајмица,се враќа во Јануари и мислам дека ќе игра пред него.Единствена шанса ќе му биде да игра,кога Сонг ќе биде одмаран,но и Диаби може да игра таму,така да,можно е и да биде продаден на лето.Не мислам дека ќе игра Росицки прва постава, него друго ми е поентата, од овој Денилсон потапа играч неам видено у Арсенал од кога знам за нив. Ако игра ќе направи киксови, што Јунајтед секако нема да ги прости.
Му се дава 3 сезони шанса и никако да ја искористи,има и добри натпревари,но не прави ништо посебно,туку само знае добро да си ја заврши својата работа,но тие натпревари ги има многу малце.Вилшер му го зазема местото во тимот,Диаби кога ќе се врати сигурно ќе биде пред него,а и Арон,кој моментално е на позајмица,се враќа во Јануари и мислам дека ќе игра пред него.Единствена шанса ќе му биде да игра,кога Сонг ќе биде одмаран,но и Диаби може да игра таму,така да,можно е и да биде продаден на лето.
Инаку со сигурност ќе биде тоа трио во средината.Росицки ќе игра.
Во нападот Аршавин,Шамак и Насри,а за одбраната Џуру се враќа од ситна повреда,па би требало да стартува,бидејќи одлично игра сезонава и многу подобро се разбирааат со Скилачи,отколку Скилачи и Лорен.А и Клиши беше болен(тренира со шорцеви,а температурата под нулата :nesum: ),денес тренирал, би требало да биде доволно фит за понеделник и се разбира,новиот бр.1 голман Фабиански).
Волкот и Ван Перси ќе се играчите од клупа кои ќе влезат ако не штима нешто:salut:
Не ми се верува да излезе било кој епилог од овие трите.По мене ова дерби ќе биде исклучително добро и како еден неутрален навивач ќе уживам во играта која ќе ја придонесат тие. Типувам за Арсенал иако може и да победи Јунајтед а може и нерешено...
Арсенал се во форма, ама се знае кој е кој на Олд Трафорд. Не ми се верува САФ да изгуби ваков важен меч.
се разбира дека мечов ќе биде доста интересен но манчестер сигурно ќе го добие а ако бидат расположени руни и бербатов може и дебакал да го задеси арсенал.
Некој нема толку тепано, некој 10 години трофеј нема осетено :S
Како и да е, премали се за нас, премизерни се за нас, а + тоа стални пациенти ни се, ќе има газење во понеделник !
Пази да не те носат во потпис од вторник.
По мене ова дерби ќе биде исклучително добро и како еден неутрален навивач ќе уживам во играта која ќе ја придонесат тие. Типувам за Арсенал иако може и да победи Јунајтед а може и нерешено...