Манчестер Јунајтед - Арсенал ( 13.12.2010 )

Кој ќе победи на ова дерби ?

• Вкупно гласачи
    155
Гласав за Манчестер Јунајтед но ке биди тешко да се предвиди како ке заврши се надевам на доста голови :smir:

Моментално и двата тима се во добра форма, но Манчестер мислам победува 90%. На Арсенал им се враќа Фабрегас, па барем после поразот нема да плачат овој беше повреден, овој не играше итн.
Како бе 90 посто :)) многу сигурен :)).
Не се знае дали ќе игра Цеск сеуште,најверојатно до последен момент нема да се знае,исто како и против Челзи( не играше ),иако мислам дека Венгер нема да го ризикува.
Да поминат ЛШ натпреварите,да видиме како ќе се со повредени играчи екипите..:))
Јунајтед ќе се бранат и ќе играт на контри,пичкарски и тоето :)):icon_lol:

Атер за топџијава цимер што го имам ќе гласам за Арсенал.:)

Според мене ни Насри не им помага на топџиите на Олд Трафорд.

Како бе 90 посто :)) многу сигурен :)).
Не се знае дали ќе игра Цеск сеуште,најверојатно до последен момент нема да се знае,исто како и против Челзи( не играше ),иако мислам дека Венгер нема да го ризикува.
Да поминат ЛШ натпреварите,да видиме како ќе се со повредени играчи екипите..:))
Јунајтед ќе се бранат и ќе играт на контри,пичкарски и тоето :)):icon_lol:

Нема да има потреба од ова, Нани едвај чека да дојде понеделник :icon_lol:

Победа на Арсенал....редно време е да земеме 3 бода во против Ман.Јунајтед

Нема да има потреба од ова, Нани едвај чека да дојде понеделник :icon_lol:
Ќе правиме муабет,САФ ќе оди на контри,ќе видиш :))
бтњ како Нани,така и Насри.:salut:

Само да кажам оти очекувам интересен дуел, шанси да двете страни и најмалце по 1 гол да дадат двете екипи.. Навиавчки си гласав за Јунајтед..И еве како предност да го ставиме домашниот терен и според мене, најголема предност е Вејн Руни.. Поточно, желбата на Руни да даде гол во ПЛ.. Претходниот натпревар беше перфектен, учествуваше поголем дел од акциите при головите на Јунајтед, 2 асистенции, имаше и неколку шанси.. Се гледа оти ќе изгори додека не даде гол.. Нешто ми кажува оти овој натпревар обавезно дава барем 1. :)

Во Тип играта планирам 3:1 точен да ја играм...

Бербатов не дава гол, премногу брзи му се некако овие за него :kafe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom