MAME32

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Јеј, инсталирав, ме потсети Тамарче :)
Туку СтритХуп неќе да ми ја пушта :(

Дај бе кажете шо е финтава, не можам едно „МАМЕ“ да симнам!
сега симнав од 1 Гигабајт и ни едно не работи:(

дајте ми линк, ама од торент, и тоа што работи а не ваквко:S

Дали ова е фулл или некои не ги отвара?

Ако не ти ја отвора Стрит Хуп ја ќе ти помогнам. И од каде што ги симнав јас не ја отвораше стрит хуп па ја симнав од нет посебно :)

Ако не ти ја отвора Стрит Хуп ја ќе ти помогнам. И од каде што ги симнав јас не ја отвораше стрит хуп па ја симнав од нет посебно :)

Дава некој ерор така да ја избришав целосно :)

Ima li nekoj FULL mame32? Odamna go nemam igrano.

Ја нема Кадилак и др игри што сакам да ги играм.Го симнав прееска, ама пола ги нема,

Imash Snow Bros, Final Fight, Mortal Kombat, 1942, Aero Fighters, Ninja Turtles, Terminator, Bubble Bubble
Епа јас имам маме 32 ама неможам да ги играм игрите...на пример Кадилас и Диносаурус неможам а ја играм...незнам кое копче да го стиснам ми пишува инсерт а коин :/

Епа јас имам маме 32 ама неможам да ги играм игрите...на пример Кадилас и Диносаурус неможам а ја играм...незнам кое копче да го стиснам ми пишува инсерт а коин :/
Обично е 5 или 6 (за ставање жетони ) и 1 или 2 (за активирање) или евентуално F5 , F6 во комбинација со F1/F2 .

Е сеа после кошаркава како ме фати кејф за играва...и коа и мене нејќе да ми ја пушти...се и сешто пробав и пак ништо....ај жити се ќе те замолам ако случајно памтиш од кај ја најде пиши.:)

Е сеа после кошаркава како ме фати кејф за играва...и коа и мене нејќе да ми ја пушти...се и сешто пробав и пак ништо....ај жити се ќе те замолам ако случајно памтиш од кај ја најде пиши.:)

Имаше МАМЕ спуштено? ако веќе имаш спуштено, симни ја од тука http://server1.rom-world.com/dl/2958d25bb335debc1588b2a61eb4950f/4e767b44/games/MAME/strhoop.zip

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom