MAME32

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
betogrozdanov45 напиша:
Јане симнав 2-3 игри и пак не ми ги наоѓа, батали не ми објаснувај веќе не сум јас за оваа работа те изнамачив само:) извини
Ај стај ме на мсн ке ти објаснам полесно.
И не е батали, игриве стварно вредат.

Член од
29 ноември 2005
Мислења
125
Поени од реакции
0
Новите верзии на МАМЕ емулаторот не можат да ја пуштат Стреет Хооп, и некој други флиперски класици. За тоа ви треба оваа верзија:

http://marp.retrogames.com/exe/mame3235.zip :helou:

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
angelce1 напиша:
Новите верзии на МАМЕ емулаторот не можат да ја пуштат Стреет Хооп, и некој други флиперски класици. За тоа ви треба оваа верзија:

http://marp.retrogames.com/exe/mame3235.zip :helou:
ERROR

The requested URL could not be retrieved

Член од
23 март 2007
Мислења
23
Поени од реакции
0

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
Handsome напиша:
imase edna igra...rakomet so drzavi kako francija,germanija i sl. i koga pobeduvaa im se sozdavaa magii da se praaat kako vrteni topki ili nesto.mnogu zakon igrica a ne mi teknuva kako se vika pa ako ima nekoj sto ja igral...
jas imam igrano odbojka, isto taka finti se prat kako so kazvas ti i se vika Power Spikes 2

da ne znaj nekoj kako se vika onaa igrata ko fruit machine dali bese, mnogu mi treba, skapaf baranje, nikako ne mozam da ja nadam
vrtis na mashina i ti pagjat ovosja i tie glupostite, a mozis i dobifkata da ja trosis na slekvanje zenski. ti dava edna karta i ti treba da pogodis dali drugata so ke ti ja daj e pogolema ili pomala
ako znaj nekoj kako se vika, odma neka pisi
mi treba igrata pod itno

i ako ne vi rabotat romojte danloudirajte winkawaks ili nebula (na niv mozite onlajn da igrate)

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
jas imam igrano odbojka, isto taka finti se prat kako so kazvas ti i se vika Power Spikes 2

da ne znaj nekoj kako se vika onaa igrata ko fruit machine dali bese, mnogu mi treba, skapaf baranje, nikako ne mozam da ja nadam
vrtis na mashina i ti pagjat ovosja i tie glupostite, a mozis i dobifkata da ja trosis na slekvanje zenski. ti dava edna karta i ti treba da pogodis dali drugata so ke ti ja daj e pogolema ili pomala
mi treba igrata pod itno

i ako ne vi rabotat romojte danloudirajte winkawaks ili nebula (na niv mozite onlajn da igrate)
aj be kazete kako se vika
nogu mi treba
site ja igrat na fliperi

PlayBoY

I am the MuNgoS
Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.063
Поени од реакции
5
a kaj da ja simnam samo MAME, za romovi pisano e veke!!! mame 32 od kaj da ja simnam!!!

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
Ај некој по пп линкче за Маме32, ако може. :smir:

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Jane напиша:
Еве ти страна која ги има скоро сите маме игрици. Ќе си симнеш и Маме емулатор од овде, а еве ти линк и од играта која ја бараш.
Да проверевте 2 страни наназад ќе најдевте.:helou:

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
ej dajte predlozete nekoja epten jaka igra na mame
da ja plesnam

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Хе хе коа ќе ми текне порано по 5 саат сум тепала за воа, ц ц ц :pos2:

Сакаш интересни некои хм.....Captain Commando, King of Fighters, Super Pang, Q*bert, Metal Slug, Pipi & Bibis имаше едно интересно кошарче не ми текнуе сеа како беше......Street Hoop ми текна!

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
Vlatko_Rusin напиша:
ej dajte predlozete nekoja epten jaka igra na mame
da ja plesnam
epa jas ti velam ovaja nekoj da ja najdi ili da mi kazi kako se vika:
Nikola_MKD напиша:
mi treba igrata pod itno

ama nikoj ne znaj kako se vika, a edna od najigranite na fliperi e
jas najmnogu igra Tumble Pop, Cad and Din (Mustafa), Pangoto (Staroto i novoto), Puzzle Bubble, Bubble Bubble, Snow Bros, Mortal Kombat (site), Street Fighter, igram i drugi ama ne mi teknuva vo momento

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
MORTAL KOMBAT! ZAKON!

Kajgana Shop

На врв Bottom