MAME32

Wolf Pack

ThE ChieF
Член од
24 јули 2005
Мислења
783
Поени од реакции
5
Imash Snow Bros, Final Fight, Mortal Kombat, 1942, Aero Fighters, Ninja Turtles, Terminator, Bubble Bubble

Член од
20 март 2005
Мислења
163
Поени од реакции
1
sunset riders,metal slug,golden axe,captain comando,street fighter,eco fighter,knights of the round,nba jam,capcom vs snk,gunforce...................

Член од
23 јануари 2005
Мислења
401
Поени од реакции
1
Final Fight, Shinobi, Bubble, Snow Bros. legendarni "fliperski" igrici od porano.
Ima i drugi koi gi nema na mame ali ne mi teknuvaat sega vo momentot.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
глупо ми е малце што не е повеќе ист осетот кога ги играм, како што беше пред 10 години у флиперници :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ви текнуе порано беше поим да се сврти Punisher со еден жетон

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
тоа беа златни времиња :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
I ne samo Punisher, Hook, Tumble Pop, Snow Bross, Final Crash, Street Fighter, damnit a bre ispagja deka skoro celo mame32 bilo poim na vremeto da se svrti so eden zheton.
Inaku imase edna finta na Hook, barem toj sho bese kaj mene u maalo, otkkao ke go svrtish go igrash pak. Dvajca moi drugari go vrtea po 3 pati so 1 zheton koa igraa dvajcata zaedno.
Za 5 denari po 3 saati igranje.

Ja so 1 zheton gi vrtev samo Tumble Pop, Street Fighter, Spin Master... kje mi prostat igrite sho zaboraif da gi spomnam :)

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
ја ич не ги памтам имињата на игрите, ама имаше стварно екстра игри, најинтересно беше кога некој ке ја сврти играта и посе чекаш филмчето да го видиш на крај

Член од
26 октомври 2005
Мислења
71
Поени од реакции
3
Јас симнувам од оваа страна:
www.romnation.net
Освен МАМЕ, има и други емулатори и ромови на странава.

.....

Човекот...
Член од
5 јануари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
12
jas celo CD имам со мамето и + нео гео закон се, еден куп има

betogrozdanov45

мајстор за гибаници
Член од
26 октомври 2005
Мислења
1.549
Поени од реакции
6
Многу ми требаат флиперскиве игрици, некој да ми се стаи на МСН да ми помогне за нив.. или поточно Стри Хуп игрицата со уличен баскет.

Вие играте ли ова, како ви се чини?

Мене ми е ова супре се навраќам на раното детство коа киснев на флипери за да играм Кадилак со Мустафа :)

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Еве ти страна која ги има скоро сите маме игрици. Ќе си симнеш и Маме емулатор од овде, а еве ти линк и од играта која ја бараш.

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
Vlad II Draculea напиша:
Gohst ans Goblins, I i II ско не ги играш овие ко маме да не си играл... 1 се превртува, за 2ката ми требаше цела година тренинг 2ца ја игравне, пробано со алкохол, лесни дроги, одвреме на веме кока, и пак мишто.. и на крајо по месеци игрјне, ми рече за да појдам до последнио главен требало претпоследнио да сум го отепал со Холи ватер... а ја едвај со Нож...МАМАТА... инаце дефинитивно најака игрица на флипери со иѕлегла :)
Pamtam brat, samo za razlika od vas, ja igrav na poseben emulaor i pomalku mi trebase...Na posledniot glaven bara da si imas posebno oruzje...Ama nemav i mi pocna odnovo...

Kajgana Shop

На врв Bottom