Малолетни пушачи...

• Креатор на темата Креатор на темата Kiro Hametovski
  • Време на започнување Време на започнување
Сега муабетот е дека цигарите се толку многу штетни што не ни треба во близина да си каде што пушата, а да пушиш треба да си човек што ќе свати дека едноставно умираш за некое време а? Тој што не верува во некои работи не ги прави, а тој што верува си ги прави оти сака

Дури не пробаш некои работи кажуваш дека не чинат, а на крај кога ќе пробаш одма менуваш мислење дека погрешно си го сФајќал нештото. Сепак јас пак да кажам и да го подржам ВМРО најубавото нешто за сега е цигарата :):):):):):):)

RealGirL напиша:
pusenjeto cigari ne e higiensko..ajdee ova prv pat go slusam:lud:
deka ne e zdravo toa e tocno ali mene ako mi e prijatno koga pusam zq drugite ic qr ne me boli!i nikogas ne sum zapalila cigara od dosada ili kolku da se zanimavam so nesto!
A nepusacive stvarno nemozam da gi svatam,nikogas ne im smetal dimot,i naednas od koga go donesoa zakonot za da imaat posebni prostorii pocna na site da im smeta!(ne vikam deka nema isklucoci ali retki se tie)

Навистина мислиш дека доколку на некој му смета ќе ти каже:"Момиче,ми смета димот од цигарата,ај те молам фрли ја"
Така да никогаш од никој освен од најблиските не сметај да ти каже да ја фрлиш цигарата...Мене искрено воопшто не ми смета,ниту пак ми е убаво.Едноставно ми е како и воздухот.Доколку седам преблиску до некој пушач само се подместувам малку подалеку да не ми оди димот право во нос(е тогаш и пушачот можеби нема да поднесе)

_|Sp|DeR|_ напиша:
Навистина мислиш дека доколку на некој му смета ќе ти каже:"Момиче,ми смета димот од цигарата,ај те молам фрли ја"
so posot nemislev toa da go kazam tuku nepusacite do vcera sedea vo ista prostorija so pusacite i se bese najnormalno tie sto izlagaat so pusaci se naviknati na dimot...ali naednas i na tie naviknatite so donesuvanjeto na zakonot pocna da im smeta dimot...se nadevam deka me svati :wink:

BusHav напиша:
A од што палиш цигара,што те тера на тоа,како почна да пушиш?!?!?!

А јас еве непушач сум и од кога знам за мене ми сметал чадот од цигари,неможам да трпам и се нервирам само.На сите журки што одам и воопшто во затворени простории морам да излезам 2/3 пати во текот на вечерта за малце воздух да земам!!
na sobirankata ne vidov deka izleze na vozduh a site okolu tebe curkaa,ili ti godese prisustvoto na school girl pa nekako ne ti se stanuvase:)
a i da ti odgovoram na prasanjeto pusam od zadovolstvo...ako?:je:

RealGirL напиша:
pusenjeto cigari ne e higiensko..ajdee ova prv pat go slusam:lud:
deka ne e zdravo toa e tocno ali mene ako mi e prijatno koga pusam zq drugite ic qr ne me boli!i nikogas ne sum zapalila cigara od dosada ili kolku da se zanimavam so nesto!
A nepusacive stvarno nemozam da gi svatam,nikogas ne im smetal dimot,i naednas od koga go donesoa zakonot za da imaat posebni prostorii pocna na site da im smeta!(ne vikam deka nema isklucoci ali retki se tie)

postov ti e BEZ VRSKA

I jas pusam cigari

KoNtEjNeR напиша:
postov ti e BEZ VRSKA
а тебе коментарот...можеше да ми дадеш црвенко и крај на муабетот..:je:

Значи Бушав, тебе искрено би ти пречело доколку си опкружен со RealGirL, ThA-BiTcH и sch00lgirl, знаејќи дека сите пушат и сите се русокоси? :)

Ете уште една причина зошто треба да пушите. Повеќе време ќе поминувате со згодни пушачки. :wink:

MALOLETNI PUSACI

:blabla: :mist: JAS IMAM 17 GODININ I DO SEGA NEMAM NI PROBANO CIGARA MNOGU PATI MI PONUDILE EDEN DVA DIMA AMA NIKOGAS NE SUM PRIFATIL.SRAMOTA MALOLETNICI DA PUSAT CIGARI

:mist: :nerv:

nick напиша:
:blabla: :mist: JAS IMAM 17 GODININ I DO SEGA NEMAM NI PROBANO CIGARA MNOGU PATI MI PONUDILE EDEN DVA DIMA AMA NIKOGAS NE SUM PRIFATIL.SRAMOTA MALOLETNICI DA PUSAT CIGARI

:mist: :nerv:
исклучи caps lock ...ако сакаш мислам...ми звучиш како да имаш 70 а не 17 години..така баба ми вика...срамота деца...срамота само се труете...:mist:
или можеби татко ти е член на кајгана па да види што паметен син има а :je:

RealGirL напиша:
na sobirankata ne vidov deka izleze na vozduh a site okolu tebe curkaa,ili ti godese prisustvoto na school girl pa nekako ne ti se stanuvase:)
a i da ti odgovoram na prasanjeto pusam od zadovolstvo...ako?:je:

Епа не си гледала убаво ти,бев надвор јас и тоа доста време.Иначе ми годеше друштвото ако и тоа те интересира!!!

Acid напиша:
Значи Бушав, тебе искрено би ти пречело доколку си опкружен со RealGirL, ThA-BiTcH и sch00lgirl, знаејќи дека сите пушат и сите се русокоси? :)

Ете уште една причина зошто треба да пушите. Повеќе време ќе поминувате со згодни пушачки. :wink:
Па не ми пречи мене друштвото од 3 згодни девојки:lud:!!!
Само ми пречи кога ќе запалат цигари,можам да трпам јас одредено време чад ама не цела вечер пушење цигари!

Пушам активно скоро година дена,а почнав уште од осмо.Супер ми е,немам никаква намера да престанам.И аман бе веќе со овие теми за пушачите!Што сме ви згрешиле толку!:bip::pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom