Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова го потврдува фактот дека децата чии родители се страстни пушачи, се всушност против пушењето. За разлика од нив, децата чии родители строго им го забрануваат пушењето - најчесто завршуваат со цигара во рака.Virus напиша:Татко ми пуши по кутија цигари на саат, мајка ми 1 кутија неделно а јас сум Против пушењето Цигани овај мислам Цигари!!!:lud::lud:
SANCTIMONIOUS напиша:затоа го мразам Скопје. Без навреди ама најмалце 60% од основците пушат, а во Струмица пушат само оние кои сметаат дека со цигара ке се направат некои фраер... Нели имате мозок да размислите малце..14год-активни пушачи, да не збориме за понатаму. Знам дека е тешко да се откажаш од било што но ако се има желба и срце може работата е што не сакате. Знам дека ова ви звучи многу филозофски ама јас така ги гледам работите. Само внимавајте да не продолжите со нешто друго (знаете што мислам) и ве молам не нудете цигари на ние кои сакаат, а за како мене тие што не пробале сеуште-ПРЕСТАНИ ПРЕД ДА ЗАПОЧНЕШ
кај мене ниту еден член од семејството не пуши па ниту јас не пушам. Ова за децата чии родители се страсни пушачи морам да ти кажам дека тука не си во право. Се зависи од индивидуата.Acid напиша:Ова го потврдува фактот дека децата чии родители се страстни пушачи, се всушност против пушењето. За разлика од нив, децата чии родители строго им го забрануваат пушењето - најчесто завршуваат со цигара во рака.