Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За џабе го форсираат детето, фудбалот нема да остани популарен спорт во идниве години![]()
тачно...далеку е од наследник, сакав да кажам дека е подобар од цело мое маало на негова возраст...пошо неможе да се мери со повозрасни...Коментар на место, ама се надевам дека иронично го кажа тоа. Пошто не е никаков наследник на Зидан. Кога јас имав 6 години немавме камери. А вакви деца имаше во секое маало по едно. Ништо спектакуларно, самосветот е толку загреан да бара наследници и чуда од деца што се фаќа за сламка каде и да се сврти.
еј еј јас сум подобар:salut:лол...овој е боље од цело мое маало беако не и пошироко
![]()
Фали ме Кајгано да не те раскинам.:smir:Детево нема ни мал дел од мојте способности :pos2::pos2:
Интересантно, дури ме научи на неколку финти![]()
тачно...далеку е од наследник, сакав да кажам дека е подобар од цело мое маало на негова возраст...пошо неможе да се мери со повозрасни...
иначе, дали сте се снимале кантер или некоја друга игра и сте ги сечеле frag-овите...ова такво ми изгледаме сватија гејмерите...
Роналињо гомна да јаде детево е ѕвер
пер за негова возраст мислев...овој па одма да се пофалиеј еј јас сум подобар:salut:
инаку детово е чудо на тие години такви финти да прави...секоја му чест на малиов да се надеваме дека ќе биде голема ѕвезда
тачно...можело да биде и подолго ама се едни исти “финти“ ги праи детето...ќе било досадно...Се снимал со месеци, и успеал да склопи видео од 5мин..?
malio ke napraj fodbalska kariera ama nevervam deka ke stani iternacionalna zvezda