Малиот Алжирец фудбалско чудо од дете!

• Креатор на темата Креатор на темата Janev
  • Време на започнување Време на започнување
Детево нема ни мал дел од мојте способности :pos2::pos2:
Интересантно, дури ме научи на неколку финти :):)

Коментар на место, ама се надевам дека иронично го кажа тоа. Пошто не е никаков наследник на Зидан. Кога јас имав 6 години немавме камери. А вакви деца имаше во секое маало по едно. Ништо спектакуларно, самосветот е толку загреан да бара наследници и чуда од деца што се фаќа за сламка каде и да се сврти.
тачно...далеку е од наследник, сакав да кажам дека е подобар од цело мое маало на негова возраст...пошо неможе да се мери со повозрасни...

иначе, дали сте се снимале кантер или некоја друга игра и сте ги сечеле frag-овите...ова такво ми изгледа :) ме сватија гејмерите...

лол...овој е боље од цело мое маало бе :) ако не и пошироко :)
еј еј јас сум подобар:salut:
инаку детово е чудо на тие години такви финти да прави...секоја му чест на малиов да се надеваме дека ќе биде голема ѕвезда

Детево нема ни мал дел од мојте способности :pos2::pos2:
Интересантно, дури ме научи на неколку финти :):)
Фали ме Кајгано да не те раскинам.:smir:

Иначе секогаш имало и ке има вакви мали таленти но само некои успеваат да се пробијат.

Топката му е до колена -.-

тачно...далеку е од наследник, сакав да кажам дека е подобар од цело мое маало на негова возраст...пошо неможе да се мери со повозрасни...

иначе, дали сте се снимале кантер или некоја друга игра и сте ги сечеле frag-овите...ова такво ми изгледа :) ме сватија гејмерите...

Се снимал со месеци, и успеал да склопи видео од 5мин..?

Ке ве разочарам ама фудбалот е многу повеќе од ова...џабе му е се ако малиот нема карактер,воља и истрајност.

Модерниот фудбал гази во буквална смисла на зборот, притисокот почнува уште од најмала возраст за разлика од порано...

еј еј јас сум подобар:salut:
инаку детово е чудо на тие години такви финти да прави...секоја му чест на малиов да се надеваме дека ќе биде голема ѕвезда
пер за негова возраст мислев...овој па одма да се пофали :)
Се снимал со месеци, и успеал да склопи видео од 5мин..?
тачно...можело да биде и подолго ама се едни исти “финти“ ги праи детето...ќе било досадно...

Добар е малиов за овие години..безразлика дали се снимал еден месец или една година....деца од 6 години што глеам низ маало неможат топката да ја помрднат од место неголи вака да се движат со неа.

топката е поголема од него а видете што праи малиот,и нема да го биде што се разбирате вие од фудбал бе,кај мене низ населба на 6 год.уште се мачат р и ш да кажат а ова мама ебаа,дали го приметивте жарот во него додека ги праи финтите а,па кај нас на негова возраст ако има 1 што може да жонглира со двете нозе одма го праат звезда а овој што праи растур немало да го биде :tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom