Максимално повторување

• Креатор на темата Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување Време на започнување
Да рече и дека не постои претренирање.
Јас сум го осетил и знам дека постои,не можев да спијам од претренирање...
FFMI е индекс за да каже на луѓето колку може природно да направат мускулна маса,не се бави со перфомансите на луѓето и се занимава со природниот бодибилдинг,зашто кога некој ќе рече дека е природен и измери повеќе од оваа граница неговите тврдења не се вистинити.

Мислам дека нема логика повеќе да се навлегува во дискусии со Стеф/в тој едноставно и оние кои со мирно го прифаќаат и се обидуваат да го смират не ги перцепира воопшто, а не пак да ги слуша. Мислам дека е до капацитетот на можност да разбереш. Бадија трошиме време.

Јас сакам да дискутирам,само вие преферирате повеќе рекол/казал отколку факти.
Ставете ги фактите на маса и после ќе дискутираме.
Не реков дека се ја знам,но не ни реков дека се што кажавте е точно.

Јас сакам да дискутирам,само вие преферирате повеќе рекол/казал отколку факти.
Ставете ги фактите на маса и после ќе дискутираме.
Не реков дека се ја знам,но не ни реков дека се што кажавте е точно.

Значи вака. 1983 година почнав да вежбам со тегови. 1984 на работна акција бев втор во населба (така се вика местот каде се сместени акцијашите). 1987 година бев втор во јуниори на Купот на Македонија. 1988 е година кога започнав да се дружам лично со Петар Челик. Од 2000 да не претерам, но 50% од Шампионите во МК се дел од мене. Стеф, јас сум ФАКТИ за тебе. Ти си рекла/казала.
--- надополнето: 9 јули 2013 во 18:21 ---
Да рече и дека не постои претренирање.
Јас сум го осетил и знам дека постои,не можев да спијам од претренирање...
FFMI е индекс за да каже на луѓето колку може природно да направат мускулна маса,не се бави со перфомансите на луѓето и се занимава со природниот бодибилдинг,зашто кога некој ќе рече дека е природен и измери повеќе од оваа граница неговите тврдења не се вистинити.

Ти си доживеал, ПРЕТЕРУВАЊЕ. Различен термин, но ништо чудно со знаењето кое го имаш.
http://herkules.com.mk/index.php?op...2-02-14-16-46-04&catid=34:2009-05-10-15-48-05

Ок јас не зборам повеќе,ќе си го работам тоа што го сакам и ми е пасија.
И ќе ми биде мило да покажам пример личен и со моите клиенти.
Се слушаме наскоро :)

Моментално 3ца.
Сега го опремувам студиото и барам повеќе :)

Ок јас не зборам повеќе,ќе си го работам тоа што го сакам и ми е пасија.
И ќе ми биде мило да покажам пример личен и со моите клиенти.
Се слушаме наскоро :)

Конечно приземјен одговор. Лично, те очекував на купот во Штип, но трпение. Ќе дојде и тоа време, а мене ќе ми биде мило да ми покажеш. Некој мора да ја продолжи работава, нема вечно да живеам ;)

Конечно приземјен одговор. Лично, те очекував на купот во Штип, но трпение. Ќе дојде и тоа време, а мене ќе ми биде мило да ми покажеш. Некој мора да ја продолжи работава, нема вечно да живеам ;)

А што викате на пример еве два слични клиента да речеме со трансформација од fat to fit значи да слабеат е идејата - едниот Штеф го тера другиот Gjorovski цел на трансформација за да речеме одреден период па да видиме овде јавно резултати:). Еве јас лично би бил едниот ама го бирам Gjorovski и ќе си платам за трансформацијата:).

Има доброволец за предизвиков кај Штеф/в? Или Штеф/в имаш некој клиент во моментов?

А што викате на пример еве два слични клиента да речеме со трансформација од fat to fit значи да слабеат е идејата - едниот Штеф го тера другиот Gjorovski цел на трансформација за да речеме одреден период па да видиме овде јавно резултати:). Еве јас лично би бил едниот ама го бирам Gjorovski и ќе си платам за трансформацијата:).

Има доброволец за предизвиков кај Штеф/в? Или Штеф/в имаш некој клиент во моментов?

Зашо Ѓороски да се замара да се докаже на Штеф или на некој овде на форумот... тој веќе одамна е докажан, а мислам дека тоа го знае секој што барем малце е упатен у ББ ;)

Значи вака. 1983 година почнав да вежбам со тегови. 1984 на работна акција бев втор во населба (така се вика местот каде се сместени акцијашите). 1987 година бев втор во јуниори на Купот на Македонија. 1988 е година кога започнав да се дружам лично со Петар Челик. Од 2000 да не претерам, но 50% од Шампионите во МК се дел од мене. Стеф, јас сум ФАКТИ за тебе. Ти си рекла/казала.

Не е ни рекла/казала. Тој не знае да дише правилно не па да научи некој. Само што убаво си има сфатено дека дебели луѓе најлесно се лажат па си игра играчки со невини души, се' додека некоја невина душа не реши да ги превземе работите во свои раце. Џабе се објаснуваш пријател, џабе или како што викаше Шабан Салиху „бадијала се трудите, секој си има ниво до кај што може да оди“.

На почетокот на кариерата секогаш се прават грешки.
Дојди сега да видиш дали не објаснувам подобро од претходно,си запнал еднаш си ме видел,кога бев аматер и сеуште сум но со повеќе искуство и темава не треба да биде за мене.
Темава е за максимално повторување,ако знаеш нешто за темава продолжи ако не модераторот да избрише оф топици.
Имате прашање за максимално повторување слободно.

На почетокот на кариерата секогаш се прават грешки.
Дојди сега да видиш дали не објаснувам подобро од претходно,си запнал еднаш си ме видел,кога бев аматер и сеуште сум но со повеќе искуство и темава не треба да биде за мене.
Темава е за максимално повторување,ако знаеш нешто за темава продолжи ако не модераторот да избрише оф топици.
Имате прашање за максимално повторување слободно.

Сега си про? На која основа?

Сега вика Чаоооо наместо Чаооо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom