Максимално повторување

• Креатор на темата Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување Време на започнување
Стев/ф одговорот е краток НЕМА ЛУЃЕ ШТО БЕЗ СТЕРОИДИ ДОБИЛЕ ТАКВО ТЕЛО:
--- надополнето: 8 јули 2013 во 12:11 ---

Ја имам 3 деца викаш можам да почнам а:icon_lol::pos:?

То ти си знаеш јас зборувам за мене лично не зборувам за други. Ако ме држи истиот мозок да вежбам и тогаш би пробал да направам некоја добра шемичка ;)

То ти си знаеш јас зборувам за мене лично не зборувам за други. Ако ме држи истиот мозок да вежбам и тогаш би пробал да направам некоја добра шемичка ;)

Слушај батали ти тие басни тие се за големи момци. Мислам дека на многу овде ќе им помогнеш да ги викнеш таму у Прилеп или кај и да е што и да е тоа што го работиш од 2 сабајле до 18 навечер ќе ги скине јако мастите - понуди го како Both Camp и плус земај им некој денар. Штеф шо викаш за идејава?

Слушај батали ти тие басни тие се за големи момци. Мислам дека на многу овде ќе им помогнеш да ги викнеш таму у Прилеп или кај и да е што и да е тоа што го работиш од 2 сабајле до 18 навечер ќе ги скине јако мастите - понуди го како Both Camp и плус земај им некој денар. Штеф шо викаш за идејава?

Тутун брату почнав недела и пол со берење мамето ми се еба годинава имам 14 декари насадено има сите џупци попој да ми се видат :) Годинава сум на одмор цела година на зелено море....до октомври нема вежбање ама после ржи не се држи че биди работава :icon_lol:

Тутун брату почнав недела и пол со берење мамето ми се еба годинава имам 14 декари насадено има сите џупци попој да ми се видат :) Годинава сум на одмор цела година на зелено море....до октомври нема вежбање ама после ржи не се држи че биди работава :icon_lol:

Батали теретани спремај се првиот Македонец да бидеш на Ironman таква спрема со тутунот се плаќа дебело на друго место :)
--- надополнето: 8 јули 2013 во 16:00 ---
Види животот те прави да се адаптираш и нема тука правила.
Ако сакаш да ја одржуваш моменталната состојба потребно ти е малку,само еднаш неделно тренинг.
http://www.atletiks.mk/vesti/fitnes/244-kolku-pati-nedelno
Мене ми е јасно колку време треба за 1 кг мускул,на сите тука тоа сакам да им стане јасно.
Барем сега тоа им го објаснувам на моите клиенти,дека треба трпение и дека треба посветување.
Полека ги учам како и што треба да направат и потоа можат да си го адаптираат тој животен стил на нивниот.
Што е до мене се одлучив во моментов да сум фитнес тренер,иако дигањето тежини ми е пасија и сакам да дигам тежини.
Максимално што сум дигнал на мртво дигање било 140 кг.
А зашто сакам да останам природен е истото толку битно кога ќе ги вежбам клиентите да им дадам пат и решение на нивните проблеми.
Сум пробал се и знам што функционира за мене и што би функционирало за другите.
Се базирам на наука и на факти,ги тргам на страна работите што генерално функционира за мене па мора да функционира за тебе,затоа што тоа е едноставно не е така.
Така да спремен сум на ризиците и предизвиците напред и свесен сум колку е генетскиот лимит.
Тоа е од 15-25 кг можеш да ставиш на себе природно.
Има и калкулатор FFMI (fat-free-mass-index) ако те интересира :)

Глеј дедово Стев/ф http://www.youtube.com/watch?v=lkxLhwkXWVg дури 60кг плус од твојот макс, ама има 82 години.

Батали теретани спремај се првиот Македонец да бидеш на Ironman таква спрема со тутунот се плаќа дебело на друго место :)
--- надополнето: 8 јули 2013 во 16:00 ---

Глеј дедово Стев/ф http://www.youtube.com/watch?v=lkxLhwkXWVg дури 60кг плус од твојот макс, ама има 82 години.

читер е старово од повисоко ги крева, нека проба од земја има кичмата да си ја остај :pos:

Тоа се вика Rack pull или полу мртво подигање.
Ако веќе се прави пробај да го правиш со правилна форма.
И споредуваш вежбач 1 година теретана со вежбач со поглемо искуство,не ти ја гледам поентата...

Тоа се вика Rack pull или полу мртво подигање.
Ако веќе се прави пробај да го правиш со правилна форма.
И споредуваш вежбач 1 година теретана со вежбач со поглемо искуство,не ти ја гледам поентата...
епа стев/ф благодарам за поентата претпоставувам мислиш на себе кога викаш година дена теретана искуство епа како бе штеф со тоа искуство сметаш дека можеш да бидеш фитнес/боди билдимг тренер. сериозно сега без заебавање сфаќаш дека си контрадикторен така?

епа стев/ф благодарам за поентата претпоставувам мислиш на себе кога викаш година дена теретана искуство епа како бе штеф со тоа искуство сметаш дека можеш да бидеш фитнес/боди билдимг тренер. сериозно сега без заебавање сфаќаш дека си контрадикторен така?

Знаеш ако толку сметаш дека сум контрадикторен и не знам,зашто не дојдеш еднаш во студиото и да видиш дека воопшто не е така.
Мислам дека после запознавањето со мене ќе видиш за што зборам и што практикувам.
Проблем е што пола и повеќе од оние кои се џускаат не се ни до индекс 23

Знам брат дека фитнес моделите се џускаат,не треба да ми кажеш.
Но како што реков јас ќе продолжам со темпото да видам до кај ќе стигнам,после би размислил дали би земал нешто или би ја одржувал таа форма што ќе ми биде задоволителна :)

Има и можеш да го познаеш по индекс што се вика FFMI.

< 17 low muscle mass (Skinny)
19-20 average muscle mass for an American or European college student
22-23 noticably muscular
25.7 Steve Reeves (pre-steroids BB champ)
> 26 Steroid user

Се што е повисоко од 25.7 е со стероиди,природно не можеш да постигнеш.

Оваа теорија, врска нема со реалност. Знаеш како се одредува ова?

Аман бре луѓе уште ли се замарате со овој лик ?

Не е за замарањето, едноставно ако нешто не држи вода, мора да се демантира. Така и тој ќе научи, а многу други нема да згрешат.

Аман бре луѓе уште ли се замарате со овој лик ?
Па потребно е некој да се позамара. Ја на пример немам познавања и може да бидам погрешно информиран.

Оваа теорија, врска нема со реалност. Знаеш како се одредува ова?

Да нема врска ова г-дине Ѓороски.
Има модели и луѓе што се замарале со таа тематика.
http://www.bodyrecomposition.com/re...abolic-androgen-steroids-research-review.html
Се за вас што е од интернет нема врска и студиите се глупости...

Да нема врска ова г-дине Ѓороски.
Има модели и луѓе што се замарале со таа тематика.
http://www.bodyrecomposition.com/re...abolic-androgen-steroids-research-review.html
Се за вас што е од интернет нема врска и студиите се глупости...

Кога ова ќе го видам како факт,
25.7 Steve Reeves (pre-steroids BB champ)
> 26 Steroid user и разликата која е потребна да се одреди корисник или не, не читам понатаму. Најди еден, дали преку нет или на улица и направи го како Стив Ривс. Тогаш ќе ми затнеш уста за секогаш. Прво и основно треба да знаеш како изгледа мускул создаден од стероиди (иако стероидите се само еден дел од целиот постоечки допинг во спортот) и како изгледа природа.
Дали гледаше трка на 200 метри со Усаин Болд пред некој ден? Сите во линија со него се под допинг и корисници на стероиди. А светслосни години се од Стив Ривс.
Сега во бодибилдингот има категорија Класик, знаеш ли зашто постои?

Основна грешка која ја направиле во оваа студија, е земање на Светски Шампиони во Бодибилдинг како мерило?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom