- Член од
- 10 септември 2016
- Мислења
- 9.333
- Поени од реакции
- 19.030
ДаУтре првенство има??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ДаУтре првенство има??
Сеуште не се знае која лига че игра
+ Новата че биди Б тим на Победа и пак за двете че се навива
п.с Задоволен?
Уште сме лидери.Slabo liderot slabo!
Помошникот изгледа е удрен со снежна топка во глата.Зошто ја прекинаа Пелистер - Вардар ?
Циркуз by Чкембари, тотално непотребно. Ги даваат во кадар и фатиле мажи од по 40 години фрлаат со снежни топки во терен.
Мизерија невидена[DOUBLEPOST=1480509953][/DOUBLEPOST]Циркузот продолжува...
Судијата дава наредба да се избркаат Чкембари од стадион. Истите од нивниот дел на крајот на трибината, се префрлаат во средината на истата и одново си почнуваат со навивање, групирани како и претходно со тапан пред нив
Колку феноменално решение, секоја чест.
Судијата пак не дозволува да продолжи играта, па сега ги молат да го напуштат стадионот.
Абе прекини ја таму, земи им ја службено и казни ги едно 10 бода, ќе ги чекаме саат време да излезат од трибина.
Slabo komentari za mecot Vardar - Renova kade so gol od ofsajd pobedivte i na krajot divjacki se odnesuvavte kon fudbalerite i strucniot stab na Renova.
Toa gol od ofsajt samo sipo moze da go vidi. Na kraj i dobro projdoa, zapocnaa tepacka i mesto apla da gi prekrsime od kotek (sekako ke ne kaznat) projdoa epten lesno.