Македонско фудбалско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Македонија во сезоната 2023/24?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Сеуште не се знае која лига че игра
+ Новата че биди Б тим на Победа и пак за двете че се навива
п.с Задоволен?

Ne. Zadovolen bi bil onaa mestackata da ja vratat vo region pa posle pravite sto sakate.

Лидери сме ама не уште долго за жал, следна со ренова 0-0 а последно коло во битола максимум нерешено што би значело на крај на годинава ќе бидеме израмнети со Шкендија и толку од предноста од 7 бода.

Циркуз by Чкембари, тотално непотребно. Ги даваат во кадар и фатиле мажи од по 40 години фрлаат со снежни топки во терен.
Мизерија невидена :popce:[DOUBLEPOST=1480509953][/DOUBLEPOST]Циркузот продолжува...
Судијата дава наредба да се избркаат Чкембари од стадион. Истите од нивниот дел на крајот на трибината, се префрлаат во средината на истата и одново си почнуваат со навивање, групирани како и претходно со тапан пред нив :pos:
Колку феноменално решение, секоја чест.
Судијата пак не дозволува да продолжи играта, па сега ги молат да го напуштат стадионот.
Абе прекини ја таму, земи им ја службено и казни ги едно 10 бода, ќе ги чекаме саат време да излезат од трибина.

Последно уредено:
Циркуз by Чкембари, тотално непотребно. Ги даваат во кадар и фатиле мажи од по 40 години фрлаат со снежни топки во терен.
Мизерија невидена :popce:[DOUBLEPOST=1480509953][/DOUBLEPOST]Циркузот продолжува...
Судијата дава наредба да се избркаат Чкембари од стадион. Истите од нивниот дел на крајот на трибината, се префрлаат во средината на истата и одново си почнуваат со навивање, групирани како и претходно со тапан пред нив :pos:
Колку феноменално решение, секоја чест.
Судијата пак не дозволува да продолжи играта, па сега ги молат да го напуштат стадионот.
Абе прекини ја таму, земи им ја службено и казни ги едно 10 бода, ќе ги чекаме саат време да излезат од трибина.

Slabo komentari za mecot Vardar - Renova kade so gol od ofsajd pobedivte i na krajot divjacki se odnesuvavte kon fudbalerite i strucniot stab na Renova.

Slabo komentari za mecot Vardar - Renova kade so gol od ofsajd pobedivte i na krajot divjacki se odnesuvavte kon fudbalerite i strucniot stab na Renova.

Toa gol od ofsajt samo sipo moze da go vidi. Na kraj i dobro projdoa, zapocnaa tepacka i mesto apla da gi prekrsime od kotek (sekako ke ne kaznat) projdoa epten lesno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom