Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kade moze da se vidi golot od vcera Skendija - Selburn? Aj sho nema prenos nikade,ama ni video od golot nemozam da najdam
Канали на Албанија и Косово ја даваа Шкендија, Албански репрезентативец игра за Шкендија...не знам зошто МРТВ не даваше пренос од градски, групна фаза е, а квалификации даваше ? Испод ниво да не им е Конфер3нциска лига да даваат ?Ако влезе Шкендија во нареден циклус на Конф. Лига, тогаш ќе има. Но и овие утакмици од Албански или Косовски канали може некој од интернет провајдерите да ги дава, посебно што Шкендија не игра во Тетово туку во Скопје,8Kade moze da se vidi golot od vcera Skendija - Selburn? Aj sho nema prenos nikade,ama ni video od golot nemozam da najdam
zavisi koj gi kupuva pravite od Uefa... supersport gi ima kupuvano za site natprevari vo conf league za cela sezoja... shto ima vina Shkendija i albancite shto nemat za kibrit makedoncite za da mozhat da kupuvat pravi za emituvanje na evropska liga...Канали на Албанија и Косово ја даваа Шкендија, Албански репрезентативец игра за Шкендија...не знам зошто МРТВ не даваше пренос од градски, групна фаза е, а квалификации даваше ? Испод ниво да не им е Конфер3нциска лига да даваат ?Ако влезе Шкендија во нареден циклус на Конф. Лига, тогаш ќе има. Но и овие утакмици од Албански или Косовски канали може некој од интернет провајдерите да ги дава, посебно што Шкендија не игра во Тетово туку во Скопје,
dobra utakmica Tikves - Arsimi
Не ги знам сите детали, ама Вардар беше на ТВ а исто конференциска лига и тоа предквалификации... А шибицари се и албанците од Македонија, не се најдоа фирми да го спонзорираат ТВ преносот ? На арените гледам стално кажуваат кој спонзор го овозможил преносот... Патем и не е само со ТВ преносите, еве наши репрезентативци одат да грејат клупа во странство а тука изгледа не ги сакаат ?? Ај разбирам ако е трансферот миљон+ евра, ама за која пара отиде Елези во Сараево, па и Барди во Турција?...Всушност ова е друга тема, дали треба ФФМ да го услови купувањето на странци со ангажирање барем на еден наш репрезентативец , ете селекторот би разговарал со нашите играчи во странство и би напраил СПИСОК на играчи кој треба да се вдомат....zavisi koj gi kupuva pravite od Uefa... supersport gi ima kupuvano za site natprevari vo conf league za cela sezoja... shto ima vina Shkendija i albancite shto nemat za kibrit makedoncite za da mozhat da kupuvat pravi za emituvanje na evropska liga...
Kfalifikaciite se drugo.. ovde treba cella liga da kupish do finale...Не ги знам сите детали, ама Вардар беше на ТВ а исто конференциска лига и тоа предквалификации... А шибицари се и албанците од Македонија, не се најдоа фирми да го спонзорираат ТВ преносот ? На арените гледам стално кажуваат кој спонзор го овозможил преносот... Патем и не е само со ТВ преносите, еве наши репрезентативци одат да грејат клупа во странство а тука изгледа не ги сакаат ?? Ај разбирам ако е трансферот миљон+ евра, ама за која пара отиде Елези во Сараево, па и Барди во Турција?...Всушност ова е друга тема, дали треба ФФМ да го услови купувањето на странци со ангажирање барем на еден наш репрезентативец , ете селекторот би разговарал со нашите играчи во странство и би напраил СПИСОК на играчи кој треба да се вдомат....
Странците се навидум поефтини, ама има проблеми и со нивно ангажирање, појако им тргне одма бегаат во Европа, тие не се со ништо врзани тука...
Не сум знаел, тогаш тешко. да даваатKfalifikaciite se drugo.. ovde treba cella liga da kupish do finale...
Катастрофа. А ние правиме математика Струга, Шкендија,Арсими, а Македонија Ѓорче најпатриотска Општина Петров шпионска . Кога ќе размисли човек, не било проблем нашата генерација, претходните ја заебале работата,и затоа на нас најтешкото ни се погоди.Не знаев дека и Македонија ЃП имале шпон газда...
Зар Копчарот до тоа дереџе паднал да го даде клубот на шпонови?
To si rekov jas ko ne znaev ti so ostana za drugite se zborase za nekoj od arabija po telefon gi drzese dogovarase davase parite no to da ti bidi nekoj drug so znaci rabotnicki turci bregalnica isto belasica se zbora vo baskimi I arsimi bog znaj muabeto mi e deka nikoj ziv ne znaj koj e gazda na klubovite od kade zivi pari na raka davaat lani gostivar ,voska I besa haos e ligata I del od 2liga isto brera ne se znaj nisto isto vo skupi a igraat se natprevaruvaat tikves go izbrkaa turcinot ostana sama opstinata sileks zingo vardar vmro skendija ekolog a pelister opstinata I ko ke vidis pojma nemame so se desava ama igraat dva vo eden ili eden vo dva I 5+,7+ a nie ke se nervirame I odime na stadioni(sega jas ne) ke ti davaat ebi veter termini od Petok do Ponedelnik I posle nemalo gledaci se ke da e kako nikoj da ne saka gledaci I navivaci za polesno I podradar se da pominuva so mestat utakmici kade I na dokazani I procesuirani namesteni utakmici samo nekoj odgovara toa e makfudbalot vo nasata vukojebina !Не знаев дека и Македонија ЃП имале шпон газда...
Зар Копчарот до тоа дереџе паднал да го даде клубот на шпонови?
sportmanija.mk