ultras1988
4600
- Член од
- 6 февруари 2014
- Мислења
- 3.031
- Поени од реакции
- 7.146
Бидејќи нема тема за купот овде да си пишам ако го минаме Напредок ќе се игра едно старо дерби после 10 години
ФК БЕЛАСИЦА - ФК Вардар

ФК БЕЛАСИЦА - ФК Вардар

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема шанси, сигурно си ги врешале своите фудбалери и им давале аплауз на гоститеSkendija 1-2 Turnovo
Dream timov rastura[DOUBLEPOST=1408293027][/DOUBLEPOST]Навивачите во Тетово со навредливи слогани кон фудбалерите на Турново.
Spored ekipa.....
Boli gazot sine ?Само незнам шо ке биде ако не не тепате у недела кој ке биде крив тогај.Иначе има ли заббрана за гостински навивачи?
Не бе зашо да боле тоа само така го пиша а и несреќно изгубиме со гол у 95 мин.Boli gazot sine ?![]()
И тоа играчо од метар и желба за растење со број 23 [emoji2]Вака да се разбереме уште на почеток, да не бидам погрешно сфатен.
Нит сум бил за Вардар некогаш, нит ќе бидам, зошто сум ѓорчевско дете и за мене постои само еден клуб во државава ама...ќејф ми се направи заради педерските работи лани зошто играа за Шкендија а како компензација Митров направи трансфер таму и посебно ми е мерак за резултатот заради вечниот мрсул Ѓоре Јовановски. Играат цело полувреме со играч повеќе, позерон Глишиќ и излегува два пати сам пред гол..ееејј бек им излага два пати пред гол. 100 пати имам кажано неможеш со лузерски менталитет да правиш резултат. Фаул на корнер имаат Брегалница у 94 мин. само еден беше у 16-тник да скока. Не ми се веруваше што гледам. Само така за сите додека така лузерски играат, па добро е бод, супер...секад да губат вака (зборам општо за сите).
Не е заслужена победава на Вардар, туку е презаслужена.
@Коњаникот Сабја за Зеко немаш право да збориш веќе.
Позаслужена победа последниве години немало у нашево првенство.