Македонско фудбалско првенство 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    205
Статус
Затворена за нови мислења.
Бидејќи нема тема за купот овде да си пишам ако го минаме Напредок ќе се игра едно старо дерби после 10 години
ФК БЕЛАСИЦА - ФК Вардар :D:D;)

штета што Брегалница и Шкендија играат у ист термин па останаа Брегалница без подршка од нивните браќа балисти против Вардар
и послем брегалница го јадела е па ке го јаде :)

Skendija 1-2 Turnovo

Dream timov rastura :pos:[DOUBLEPOST=1408293027][/DOUBLEPOST]Навивачите во Тетово со навредливи слогани кон фудбалерите на Турново.

Spored ekipa.....

Skendija 1-2 Turnovo

Dream timov rastura :pos:[DOUBLEPOST=1408293027][/DOUBLEPOST]Навивачите во Тетово со навредливи слогани кон фудбалерите на Турново.

Spored ekipa.....
Нема шанси, сигурно си ги врешале своите фудбалери и им давале аплауз на гостите :D

Многу ноншалантно изгледа влегуваат во утакмиците, или па си го имаат муабетот со екипиве од истоков. Секогаш кога играат со Брегалница или Турново има некои пресврти, изненадувања итн :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1408296246][/DOUBLEPOST]ПУШЕТЕ ГО СЛУГИ ШКОНСКИИИИИИИИИИИИ

А допрва ќе видите што ве чека во Скопје, Комити не забораваат.

Али добро бар Шкендија даде 5 гола, имавте можности да се радувате ;)

Последно уредено:
Вака да се разбереме уште на почеток, да не бидам погрешно сфатен.
Нит сум бил за Вардар некогаш, нит ќе бидам, зошто сум ѓорчевско дете и за мене постои само еден клуб во државава ама...ќејф ми се направи заради педерските работи лани зошто играа за Шкендија а како компензација Митров направи трансфер таму и посебно ми е мерак за резултатот заради вечниот мрсул Ѓоре Јовановски. Играат цело полувреме со играч повеќе, позерон Глишиќ и излегува два пати сам пред гол..ееејј бек им излага два пати пред гол. 100 пати имам кажано неможеш со лузерски менталитет да правиш резултат. Фаул на корнер имаат Брегалница у 94 мин. само еден беше у 16-тник да скока. Не ми се веруваше што гледам :facepalm:. Само така за сите додека така лузерски играат, па добро е бод, супер...секад да губат вака (зборам општо за сите).
Не е заслужена победава на Вардар, туку е презаслужена.
@Коњаникот Сабја за Зеко немаш право да збориш веќе. :D
Позаслужена победа последниве години немало у нашево првенство.

Ете да имаше фанови на Шкендија немаше Вардар да победи против Брегалница денес.

Вака да се разбереме уште на почеток, да не бидам погрешно сфатен.
Нит сум бил за Вардар некогаш, нит ќе бидам, зошто сум ѓорчевско дете и за мене постои само еден клуб во државава ама...ќејф ми се направи заради педерските работи лани зошто играа за Шкендија а како компензација Митров направи трансфер таму и посебно ми е мерак за резултатот заради вечниот мрсул Ѓоре Јовановски. Играат цело полувреме со играч повеќе, позерон Глишиќ и излегува два пати сам пред гол..ееејј бек им излага два пати пред гол. 100 пати имам кажано неможеш со лузерски менталитет да правиш резултат. Фаул на корнер имаат Брегалница у 94 мин. само еден беше у 16-тник да скока. Не ми се веруваше што гледам :facepalm:. Само така за сите додека така лузерски играат, па добро е бод, супер...секад да губат вака (зборам општо за сите).
Не е заслужена победава на Вардар, туку е презаслужена.
@Коњаникот Сабја за Зеко немаш право да збориш веќе. :D
Позаслужена победа последниве години немало у нашево првенство.
И тоа играчо од метар и желба за растење со број 23 [emoji2]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom