Македонско фудбалско првенство 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    205
Статус
Затворена за нови мислења.
10448210_10152558730312088_1235304811798400321_n.jpg

ФФМ...

Ако секое коло даваат ваков пренос на нет колку да дадат со vga камера.... поарно нека не даваат нека не се брукаат.

Го препознав јас квалитетот на Вардар, ви напишав дека сте добри.
Инаку Шкендија ме разочарува, што се случува? не можам да ве видам во живо, тек во Септември, да се уверам во можностите..

Го препознав јас квалитетот на Вардар, ви напишав дека сте добри.
Инаку Шкендија ме разочарува, што се случува? не можам да ве видам во живо, тек во Септември, да се уверам во можностите..

Тренерот не ги воиграл како што треба новите играчи, а и цело време пробува некоја чудна тактика.

Тренерот не ги воиграл како што треба новите играчи, а и цело време пробува некоја чудна тактика.
Мое мислење е треба некој локален тренер да си ставите, ете се насочувате претежно кон Албански играчи и мислам некој што го познава тој фудбал треба да си најдете.
Ве запустија на почетокот со Ѓоре, па сеа со овај Ференчина од каде ли излезе којзнае.
Жалосно е кога веќе се фрлаат толку пари...

Многу заебан дрим тимот на Шкендија. Три паса не сврзија.

Нудеа пари и на ќораво и сакато, и на крај освен Алими само тие и ги собраа. Урдинов, Бериша, куроглавиот штипјанец, каде бе со тие несреќи?

Иначе кај се глувциите бе, посебно ме интересира тој братот што скокаше за дрим тимот и на непочнато првенство си ја запишаа титулата :LOL:

Многу заебан дрим тимот на Шкендија. Три паса не сврзија.

Нудеа пари и на ќораво и сакато, и на крај освен Алими само тие и ги собраа. Урдинов, Бериша, куроглавиот штипјанец, каде бе со тие несреќи?

Иначе кај се глувциите бе, посебно ме интересира тој братот што скокаше за дрим тимот и на непочнато првенство си ја запишаа титулата :LOL:

Prvo cestito pobedata sosema zasluzeno
Ne e posledno kolo i vie ke igrate vo Tetovo uste 3 natprevari ke igrame megusebe, steta sto ne igrase Miliev vo odbrana toj sam moze da igra vo odbrana a ne znam sto napravi trenerot so izmenite zosto ne ste pojaki od nas ima uste mbogu do kraj, znaes poslednata sezona od -11 , + 2 na kraj. Ima uste mnogu do kraj cao.

Абе дрим тимот кој знае дали е освестен уште и дали можат да седат убаво на столица. :ROFLMAO:
А во недела против КФ Брегалнице треба уште поборбено да играат, и да гледаат колку можат повеќе да им шибнат голчиња.

Само незнам шо ке биде ако не не тепате у недела кој ке биде крив тогај.Иначе има ли заббрана за гостински навивачи?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom