Македонско фудбалско првенство 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    205
Статус
Затворена за нови мислења.
Чисто случајност море хеј...

Шала на страна, кажувајте кај има за играње Мак првенство полувреме-крај?

@Io Sono Interista ти барем земи некој денар на нашава напатена лига...

Чисто случајност море хеј...

Шала на страна, кажувајте кај има за играње Мак првенство полувреме-крај?

@Io Sono Interista ти барем земи некој денар на нашава напатена лига...

Кај нема, Спортлајф, Моцарт, Копачка...

Skendija treta sreca?(3in a row prelazi 2-1) jooojjj none:icon_mrgr:.
Dzaro ne vi e ramen,sekoja cest:cuc:.
Ekolog:cool:,za Evropska Skendija:pos:

Сега што ќе кажеш бе? Само да се јадело лајна безвезе.
Ако некој го гледаше натпреварот ќе знае каква борба се водеше на терен, 4 стативи Шкендија имаше во текот на целиот натпревар. 2 во прво полувреме, 2 во второ, едноставно нејќеше да влезе.

Досега најслабиот Работнички шо сум го видел...
Шкендија фрла пара а не пбедува...
каква лига човече :pos:

Брегалница треба да е среќна ако изборе опстанок

Сега што ќе кажеш бе? Само да се јадело лајна безвезе.
Ако некој го гледаше натпреварот ќе знае каква борба се водеше на терен, 4 стативи Шкендија имаше во текот на целиот натпревар. 2 во прво полувреме, 2 во второ, едноставно нејќеше да влезе.
Ne berete gajle,ke ve posaka i vas kaj i da e,ke vi pusti vasata "filijala"Bregalnica da tepate vo Stip(kako trgnalo samo taa pobeda ke vi e na gosti):icon_lol:
Barem za vo Stip da tepate imate ekipa,ups izvini drim tim ekipa.
P.S.
Aha da,Antonio:icon_mrgr:pripazi so drugarti becks na recnikot.:tapp:
Ne prajte muabet so drugarite vo cajdzilnica.:tapp:

Ne berete gajle,ke ve posaka i vas kaj i da e,ke vi pusti vasata "filijala"Bregalnica da tepate vo Stip(kako trgnalo samo taa pobeda ke vi e na gosti):icon_lol:
Barem za vo Stip da tepate imate ekipa,ups izvini drim tim ekipa.
P.S.
Aha da,Antonio:icon_mrgr:pripazi so drugarti becks na recnikot.:tapp:
Ne prajte muabet so drugarite vo cajdzilnica.:tapp:

Вие пак шампиони сезонава изгледа ќе бидете а, Европа ви е сигурна ама можете и до титулата. :LOL:

Пс: :гомце:

Вие пак шампиони сезонава изгледа ќе бидете а, Европа ви е сигурна ама можете и до титулата. :LOL:

Пс: :гомце:
Ич да не ти е тебе гајле за нас,ние со буџет колку годишната плата на еден играч од вашиот "дрим тим":icon_lol:пак барем личиме на екипа;),за разлика од вас,не најавуваме шампионски амбиции секоја година....
Туку заборавив,абе немате среќа,или судиите се против вас,нешто од овие две работи е сигурно...:pos:
Иначе "топ екипа" сте,секоја чест за менаџерите,:cuc:,јас пак дури и подршка ви дадов во анкетата и гласав за вас:нинџ::pos:..
П.С.
Не бе не,џабе ви се и дипломи од Штулов и се...:icon_mrgr:
Не е за секој образование...Образованието е сила,образованието е моќ....not:tapp:(во вашиот случај нема ефекти од реформата,ах тој Грујо).....:гик:
Јебига,не е за секој книгата....

Ич да не ти е тебе гајле за нас,ние со буџет колку годишната плата на еден играч од вашиот "дрим тим":icon_lol:пак барем личиме на екипа;),за разлика од вас,не најавуваме шампионски амбиции секоја година....
Туку заборавив,абе немате среќа,или судиите се против вас,нешто од овие две работи е сигурно...:pos:
Иначе "топ екипа" сте,секоја чест за менаџерите,:cuc:,јас пак дури и подршка ви дадов во анкетата и гласав за вас:нинџ::pos:..
П.С.
Не бе не,џабе ви се и дипломи од Штулов и се...:icon_mrgr:
Не е за секој образование...Образованието е сила,образованието е моќ....not:tapp:(во вашиот случај нема ефекти од реформата,ах тој Грујо).....:гик:
Јебига,не е за секој книгата....

Да бе стварно личите на екипа, затоа вашиот фан клуб личи на ѕидот на плачот.

Пс
Да да гледам многу паметни вие, изгледа универзитетот ви многу јак.

Не ја гледав утакмицата ама чим онај Работнички ја рокнал Шкендија некни шо го гледав ондак дефинитивно треба да се прашате на која стока му давате пари:coffee:
Модерадори @Комита Ултрас или не знам кој , интензивно си пишува во старата тема, види поправи, затвори ја таа тема и оваа стави ја за важна.

^Не знам за претходно како играл Работнички али денеска играше добро, правеше шанси против дримтимот на Шкендија, им фали квалитетен напаѓач за да може да бидат поопасни.

^Не знам за претходно како играл Работнички али денеска играше добро, правеше шанси против дримтимот на Шкендија, им фали квалитетен напаѓач за да може да бидат поопасни.
Буквално ништо, неврзани акции, никаков концепт, без желба.. така беше некни против нас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom