Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Pa da...I zatoa na kraj gledame kako sitte zavrsuvaat (primer Baskimi,Milano) a i Gorce Petrov -rakomet koj iako osvoi se sto mozese da se osvoi za mene nikogas ne beshe dobar klub vo smisla na navivaci,zatoa sto negovite navivaci bea klasicni platenici,nikogash ne navivaa od srce za klubot,tuku samo koga trifun im plakashe da navivaat!!Da ne beshe taka ke se obidea da si go spasat klubot sega vo najteskite momenti!!
E zatoa brat Pobeda sekogash ke bide pogolema od ovie kvazi-timovi..I nedaj boze na nekoj da im tekne da ja fuziraat so Pela!Podobro 8 godini suspenzija,otkolku kvazi ekipa!Edino mi e zal za ovaa generacija sto sega doaga,sto za zal nema da gleda vo Prilep kvaliteten fudbal,i da ja oseti taa navivacka euforija sto sme ja osetile jas i ti i mnogu drugi kako nas!!!

Така е брату!!!

ДА ЖИВЕЕ ПОБЕДА!!!

Поздрав со КИРИЛИЦА

Eve ti i rezultat za drugiot naptprevar druze 1:1 (1:0)...Mislis li deka renova saka da igra vo 2 kolo,pa da patuva vo nekoja Vukojebina tamu vo norveska!Znaesh deka Tromso e na kraj na norveska,2 dena treba da patuvaat:)Povejke za pat ke potrosat nego premiite od uefa:)a vaka ubavo ke si ja namestat i ni luk jal ni luk mirisal!!Plus vidi koj e gazda na renova,pa nekoi raboti ke ti bidat jasni!

Добро де што се одма фативте дека е наместена изгубиле изгубиле значи секој тим што му направат пресврт мора да е наместена ќе видиме што ќе биде на другиот натпревар.

Ако на некој тим му направат пресврт не е страшно, но ако тој тим е македонски е тогаш.....:nenene:

Абе и да не е наместена утакмицата на Уефа одма им мириса,зашто победа ја расипа репутацијата за Мак фудбалот која и така не беше на некое завидно ниво...
Па беља само нашата утакмица испадна 2 во 1,искрено јас мислам дека не е наместена,ама вторава утакмица Ренова сигурно нема да победи.

Постовите за сомнежи во мечот на Ренова се префрлени тука . Се што е поврзано со македонските клубови нека се дискутира на темата за Македонско Првенство . Не мора за секој скандал во мак.фудбалот да се отвара нова посебна тема, вака мислам дека е подобро .

Еве ја Ренова.....се игра 90+ резултатот е 1:1. Па сега видете...:nenene::nenene::nenene:

Eve ti i rezultat za drugiot naptprevar druze 1:1 (1:0)...Mislis li deka renova saka da igra vo 2 kolo,pa da patuva vo nekoja Vukojebina tamu vo norveska!Znaesh deka Tromso e na kraj na norveska,2 dena treba da patuvaat:)Povejke za pat ke potrosat nego premiite od uefa:)a vaka ubavo ke si ja namestat i ni luk jal ni luk mirisal!!Plus vidi koj e gazda na renova,pa nekoi raboti ke ti bidat jasni!

Demek slucajno neli...Samo za 3 min go promasiv vtoriot gol..Milsev deka vo vtoro poluvreme ke padne ali..:)..Inace ova e napisano pred 1 nedela:)

prijavi gi vo uefa so da ti recam ama ke kazeja dosega ako imase golemi uplati za utakmicava a samo to e edinstven nacin da gi fatat i kaznat:toe:

prijavi gi vo uefa so da ti recam ama ke kazeja dosega ako imase golemi uplati za utakmicava a samo to e edinstven nacin da gi fatat i kaznat:toe:

Abe ne sum jas brat nekoj faktor sto mozi da gi prijavi...Muabetov mi bese,kolku providno mestat,i deka ne e samo Pobeda taa sto mesti evropski natprevari..A deka gi znaev rezultatite na dvete utakmici,ako sakash ke ti pustam na pp,na edno drugarce sto mu gi pustiv vo srbija,si zede covekot ubavi pari...

На ПОБЕДА уплатите по 5 години и ги фатија :tapp:....А бе не заебавајте, некој во МКД имаше нешто против ХАРИ (не велам дека е светец и дека не треба да одговара) и сакаше да му се осветува преку ПОБЕДА, а на УЕФА и требаше жртва за пример, па така ПОБЕДА и цел ПРИЛЕП го окркаја копано, а фудбалерите и тренеро БИЛЕ НЕВИНИ!!!

СМЕШНО!!!!

Многу очигледно Ренова вчера беше наместена. У 85 минута пенал им досудија овие не се ни побунија. Али у ваква ситуација да местиш, после ова со Победа, треба муда да имаш ко лубеници...

Многу очигледно Ренова вчера беше наместена. У 85 минута пенал им досудија овие не се ни побунија. Али у ваква ситуација да местиш, после ова со Победа, треба муда да имаш ко лубеници...
Не беше 85 минута и не беше баш не се побунија...а тоа на се личеше само не на пенал,незнам изгледа секое паѓање се санкционира со пенал...а и таму беше пеналот дискутабилен така да некако со сила тепаа Белорусиве :jaj:

ајдее сеа уште една македонско - белоруска пресметка
МАКЕДОНИЈА ЃП - БАТЕ БОРИСОВ... сеа у вторник очекуваме победа без примен гол па сеа за у белорусија ке се издржи некако..:toe:

ајдее сеа уште една македонско - белоруска пресметка
МАКЕДОНИЈА ЃП - БАТЕ БОРИСОВ... сеа у вторник очекуваме победа без примен гол па сеа за у белорусија ке се издржи некако..:toe:
Vo Mkd moze i da ne izgubite ama vo Borisov ke vi pobedat.Minalata godina igraa preku mojot Levski i da vi kazem ne sa nesto posebno ama so mnogu zaeban odbor.BATE Borisov ke otstrani Makedonija GP.A Renova sami sa si vinovni.Nemoze posle 1:2 da igras tako strahlivo:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom